Siirry sisältöön

Puuvilla täynnä WinNovaa -tapahtuma houkutteli mukavasti kävijöitä

Puuvilla täynnä WInNovaa -tapahtuma

Puuvillan kauppakeskus Porissa täyttyi winnovalaisesta toiminnasta tänään torstaina. Toisen kerran järjestetyssä Puuvilla täynnä WinNovaa -tapahtumassa esiteltiin WinNovan laajaa koulutustarjontaa ja opiskelijoiden ammattitaitoa kaikkiaan 30 toiminnallisella esittelypisteellä. Myös aina kiinnostusta herättäviä alojen simulaattoreita oli halukkaille testattavana.

Osassa pisteitä (NYT-yrittäjät sekä hius- ja kauneudenhoitoala) oli lisäksi tuote- ja palvelumyyntiä. Lavalla nähtiin ja kuultiin opiskelijoiden työtaitonäytöksiä, haastatteluja, opiskelijatarinoita ja musiikkiesityksiä. Juontajina toimivat Saija Kuusisto ja Elise Hovi WinNovasta.

Tapahtumaan tuotiin tutustumaan liki 400 yläkoululaista Meri-Porista, Itä-Porista, Nakkilasta, Pomarkusta ja Huittisista, ja WinNovan Tiedepuiston toimipisteeltä oli non-stop-bussiliikennettä omalle väelle koko päivän.

Toisen asteen yhteishaku käynnistyy 20.2., joten tapahtuman ajankohta oli otollinen etenkin jatko-opintojaan miettiville.