Siirry sisältöön

Sanna Kiiski – kahden tutkinnon winnovalainen

WinNovan opiskelija Sanna Kiiski Rauman kampuksen käytävällä.
Sanna Kiiski Rauman kampuksella, WinNovan media-alan opiskelijoiden kuvaamana.

Raumalainen logistiikkainsinööri, fitness- ja hyvinvointivalmentaja, urheilija, opiskelija, kaupunginvaltuutettu ja Rauman Sataman hallituksen jäsen Sanna Kiiski on saavuttanut monia merkittäviä saavutuksia elämässään. Kiiski työskentelee päätoimisesti Lakarissa HKScanilla laajasti eri työtehtävissä, mutta hänen arkeensa kuuluu vuorotyön ohella myös lukuisia muita töitä ja luottamustehtäviä.

Kiiski kertoo, että hänen kiinnostuksensa digitaalista mediaa kohtaan sai hänet hakemaan opiskelemaan WinNovaan. Hän halusi oppia tuottamaan sisältöä someen ja kehittää samalla myös oman yrityksensä toimintaa. Kiiski on aiemmin käynyt yrittäjän ammattitutkinnon ja on nyt saamassa päätökseen merkonomin tutkinnon. Aiemmin hän on opiskellut myös venäjää WinNovassa.

Opiskelu, työ ja kilpaurheilu yhdistettynä voi joskus olla haasteellista, sillä aika ei yksinkertaisesti riitä aina kaikkiin tapahtumiin.

Olen koko ikäni tehnyt paljon töitä, urheillut ja siinä lomassa opiskellut, joten tämä on tuttua minulle. Pitää naisen liikkeessä, nauraa Sanna.

Tulevaisuuden suunnitelmissaan Kiiski haluaa edetä rohkeasti eteenpäin ja pyrkiä olemaan oma itsensä maailmassa, joka yrittää jatkuvasti muokata ihmisiä muiden odotusten mukaisiksi. WinNovassa opiskelun myötä hän kertoo saaneensa paljon eväitä sisällön tuottamiseen, markkinointiin ja talousasioihin.

Kiiski haluaa kannustaa opiskelua miettiviä henkilöitä ottamaan rohkeasti askeleen kohti unelmiaan ja oppimista. Kiiski kehottaa tarttumaan tuumasta toimeen ja opiskelemaan, sillä hän uskoo, että siitä ei voi koskaan olla haittaa.

Lopuksi Sanna Kiiski kiittää vielä opettajia ja WinNovaa heidän tuestaan. Samalla hän iloitsee kolmesta viime syksyn aikana saavuttamastaan pronssimitalista Body Fitneksen SM- ja PM-kisoissa.

Sannalla on monta rautaa tulessa, eikö totta?