Siirry sisältöön

Työnantajilta kerätään palautetta oppilaitosyhteistyöstä

Kaksi ihmistä istuu kirkkaanvihreissä nojatuoleissa selin kuvaajaan. Vasemmanpuoleisella on vaaleansininen pusero, oikeanpuoleisella musta. He katsovat yhdessä kannettavan tietokoneen näyttöä.

Työnantajilta kerätään palautetta oppilaitosyhteistyöstä tammi-helmikuun aikana. Palautelinkki on lähetetty sähköpostilla niille työnantajille, joilla on ollut WinNovan opiskelijoita koulutus- tai oppisopimuksella.
Helmikuun aikana WinNova ottaa yhteyttä työnantajiin myös puhelimitse palautteen keräämisen tiimoilta.


Työelämäpalaute on määritelty opetus- ja kulttuuritoimen rahoituksesta annetun lain (1705/2009) 32 g §:ssä yhdeksi ammatillisen koulutuksen järjestäjien vaikuttavuusrahoituksen perusteeksi. Kysely lähetetään työnantajanedustajalle oppilaitoksen toimesta kaksi kertaa vuodessa, tammi-helmikuussa ja heinä-elokuussa. Työpaikkakyselyllä seurataan työelämän tyytyväisyyttä ammatillisen oppilaitoksen toimintaan järjestää koulutusta yhteistyössä työelämän kanssa.

Lisätietoja