Siirry sisältöön

WinNovan Ainoo NYT Uskalla yrittää -finaaliin

Ainoo NYT:n tytöt markkinoimassa tuotteitaan Puuvilla täynnä WInNovaa -tapahtumassa.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan Uskalla yrittää -aluetapahtuma keräsi yhteensä 25 nuorten perustamaa NYT-yritystä ja yli 50 nuorta. Yritysmaailman asiantuntijoista koostuva tuomaristo valitsi kilpailun palkintosijoille viisi yritystä, joiden tie jatkuu huhtikuussa Helsingissä järjestettävään finaaliin.

WinNovan opiskelijoiden Ainoo NYT valittiin parhaaksi 2. asteen NYT-yritykseksi. Yritys valmistaa ainutlaatuisia, täysin käsin valmistettuja, pääasiassa vauvoille suunnattuja käyttö-​ ja lahjatarvikkeita.

Paras NYT-yritys 2. aste: Ainoo NYT
WinNova, Pori
Liikeidea: Ainoo NYT valmistaa ainutlaatuisia, pääasiassa vauvoille suunnattuja käyttö- ja lahjatarvikkeita.
Palkitsemisperusteet: Hyvin hiottu, mietitty, laskettu liiketoiminta. Paras brändi ja konsepti, hyvä toteutus.

Onnea Helmi ja Olivia!

Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueelta Uskalla yrittää -finaaliin viisi nuorten harjoitusyritystä(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)


Vuosi yrittäjänä -ohjelma pähkinänkuoressa

Uskalla Yrittää on Suomen merkittävin nuorten yrittäjyystapahtuma ja voittoa tavoittelemattoman Nuorten yrittäjyys ja talous NYTin järjestämä kokonaisuus. Vuonna 2024 aluetapahtumiin ympäri Suomen osallistuu yli 1 000 yläkoululaista ja toisen asteen opiskelijaa, jotka ovat perustaneet kuluvan lukuvuoden aikana harjoitusyrityksen Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa.

Uskalla Yrittää -kilpailun finaali järjestetään 24.–25.4.2024 Helsingissä. Finaalissa palkitaan nuorten harjoitusyrityksiä useissa eri kategorioissa ja valitaan parhaat NYT-yritykset edustamaan Suomea kesällä 2024 järjestettävässä Euroopan mestaruuskilpailussa ja Gen-E-tapahtumassa.