Siirry sisältöön

WinNovan opetusravintola Woitto mukana Porin paras lounaspaikka -äänestyksessä

Opetusravintola Woitto Porin kampuksella Tiedepuistossa

Porin parhaan lounaspaikan etsintä on edennyt lopulliseen äänestysvaiheeseen. Äänestyksen järjestäjää Porilaine-lehti. WinNovan Ravintola Woitto on ansaitusti mukana äänestyksessä.

Woitto on Porin kampuksen opetusravintola, jossa ravintola-​ ja catering-​alan opiskelijat oppivat ammattiin. Tiedepuistossa sijaitseva ravintola on avoinna asiakkaille koulupäivisin klo 10.45-12.30 ja erikseen sovittaessa myös muina aikoina.

Lounasaikana Woitossa tarjolla on joko buffet-​lounas tai annoksittain tarjottava lounas riippuen siitä, mitä tutkinnon osaa ravintolassa opiskellaan. Buffet-​lounas sisältää monipuolisen salaatti-​ ja pääruokavalikoiman, jälkiruoan ja kahvin/teen. Annoksittain tarjottavalla lounaalla asiakas koostaa itselleen mieluisan ateriakokonaisuuden päivän monipuoliselta ruokalistalta.

Äänestysaika päättyy perjantaina 15. maaliskuuta kello 12. Käy antamassa äänesi mielestäsi parhaalle lounaspaikalle. Äänestys tapahtuu täältä(siirryt toiseen palveluun) SK:n sivujen kautta.

Tervetuloa Woittoon!