Siirry sisältöön

Hakevan toiminnan pilotti käynnissä – lisää osaamista yrityksiin!

Työnantaja, työskenteleekö yrityksessäsi perusasteen suorittaneita henkilöitä, jotka tarvitsevat lisää osaamista?

WinNova on mukana valtakunnallisessa pilotissa, jossa tutkitaan, miten koulutukseen vähän osallistuneet innostuisivat kehittämään osaamistaan enemmän, eli tavoitteena on kannustaa yrityksissä työskenteleviä, etenkin pelkän perusasteen varassa olevia ihmisiä osallistumaan jatkossa enemmän koulutuksiin.

Mikäli yrityksesi toimii alla mainituilla alueilla ja henkilöstössänne on työntekijöitä, joilla on pelkkä perusasteen koulutus, niin kutsu meiltä palveluasiantuntija yritykseenne pitämään koulutusinfo. Häneltä saa uusinta tietoa eri koulutus- ja rahoitusvaihtoehdoista ja mahdollisuuden kysyä itsensä kehittämiseen ja kouluttamiseen liittyviä kysymyksiä.

Hankkeessa WinNova järjestää veloituksetta käytännönläheisiä koulutusinfoja 3–149 henkilöä työllistäville yrityksille, jotka toimivat Raumalla, Eurajoella, Nakkilassa, Huittisissa ja Kankaanpäässä. Koulutusinfot tuotetaan joko työpaikalla tai WinNovassa ja niihin osallistuminen on maksutonta.

Pilotin on käynnistänyt Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (JOTPA) ja toteutuksessa on mukana Elinkeinoelämän tutkimuslaitos Etla, sekä talouden tutkimuslaitos Labore. 

Hakevan toiminnan pilotti on käynnissä vuoden 2024 loppuun asti.

Infoja on pidetty jo reilu 20 eri kokoisille organisaatioille. Vastaanotto on ollut innostunutta ja kiinnostus jatkokouluttautumiseen on herännyt monilla. Lähtekää tekin mukaan tutustumaan.

Teijo Wahlman, WinNova

JOTPAN logo - Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus

Ota yhteyttä ja kysy lisää