Siirry sisältöön

Studenta-opiskelijaliittymä

Opiskelijoilla on käytössään oma liittymä, jonka kautta omien opintojen etenemistä ja järjestelmään tehtyjä merkintöjä on mahdollista seurata.

Opiskelijaliittymään kirjaudutaan WinNovan käyttäjätunnuksella, joka on muotoa A12345 (iso A sekä numerokoodi). Salasana on sama, jolla kirjaudutaan koulun koneille ja omaan sähköpostiin.

Opiskelijan lukujärjestykset ja suoritukset Studentassa

Kaikille opiskelijoille luodaan opiskelijatunnus automaattisesti opiskelijan aloittaessa opinnot WinNovassa. Ko. tunnuksella opiskelija pääsee koulun sähköpostiin (Outlook), O365-pilvipalveluun sekä kirjautumaan koulun koneelle.

Studenta-opiskelijaliittymässä (https://winnova-plus.solenovo.fi/studentgo(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)) opiskelija näkee lukujärjestyksen, koulutuksen rakenteet, näytöt, suoritukset, poissaolot ja ohjauksen sekä päivittää omat yhteystietonsa tarvittaessa ja antaa/kieltää nimensä julkaisuluvan. Ohjeet tunnuksen saamiseksi mm. valintakirjeessä.

Alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden huoltajat

Huoltajat voivat seurata opiskelijan opintojen etenemistä huoltajaliittymän kautta. Huoltajat pääsevät näkemään identtiset tiedot opiskelijansa kanssa. Huoltajaliittymään kirjaudutaan sähköpostiosoitteella (huoltajan) ja sähköpostiin toimitettavalla salasanalla. Sähköpostiosoite on edellytys huoltajaliittymän käyttöön. Puuttuvan sähköpostiosoitteen voi ilmoittaa Opintotoimistoon.

Ottaessasi huoltajaliittymän ensi kertaa käyttöön toimi Huoltajaliittymän ohjeen mukaan.

Unohtuneen salasanan tilalle voi pyytää uuden kirjautumisikkunan unohditko salasanasi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)? –linkillä.

Linkki huoltajien kirjautumissivustoon(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Opiskelijan tullessa täysi-ikäiseksi voi hän määritellä, onko huoltajalla edelleen pääsy tarkastelemaan tietoja huoltajaliittymän kautta.