Elintarvikealan nopeat ja joustavat koulutuspolut
- Toteutusaika
- -
- Kohderyhmä
-
Perustuotannossa olevat kausityöntekijät, elintarvikealan yritysten työntekijät, opettajat ja ohjaajat; sekä elintarvikealan toisen asteen opiskelijat, jotka tavoittelevat jatko-opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulussa. Kohderyhmät sijoittuvat Satakuntaan ja Vakka-Suomeen. Välillisenä kohderyhmänä ovat alueella toimivat elintarvikealan yritykset ja oppilaitokset ja alueen kunnat.
- Välittäjäviranomainen
- Keski-Suomen ELY-keskus
- Rahoitusohjelma
- ESR+
- Toteuttajaverkostot
- SAMK, Pyhäjärvi-instituutti
- Yhteyshenkilö
- Raukola Tuula
Hankkeessa kehitetään ratkaisuja elintarvikealan työvoiman saatavuusongelmiin ja haasteisiin, jotka koskevat erityisesti kausityön ja koulutukseltaan sekä kieli- ja kulttuuritaustaltaan monimuotoisen maahanmuuttajataustaisen työvoiman käyttöä sekä yleisesti elintarvikealan pito- ja vetovoimaa Satakunnassa ja Vakka-Suomessa.