Siirry sisältöön

Elintarvikealan nopeat ja joustavat koulutuspolut

Toteutusaika
-
Kohderyhmä

Perustuotannossa olevat kausityöntekijät, elintarvikealan yritysten työntekijät, opettajat ja ohjaajat; sekä elintarvikealan toisen asteen opiskelijat, jotka tavoittelevat jatko-opiskelupaikkaa ammattikorkeakoulussa. Kohderyhmät sijoittuvat Satakuntaan ja Vakka-Suomeen. Välillisenä kohderyhmänä ovat alueella toimivat elintarvikealan yritykset ja oppilaitokset ja alueen kunnat.

Välittäjäviranomainen
Keski-Suomen ELY-keskus
Rahoitusohjelma
ESR+
Toteuttajaverkostot
SAMK, Pyhäjärvi-instituutti
Yhteyshenkilö
Raukola Tuula

Hankkeessa kehitetään ratkaisuja elintarvikealan työvoiman saatavuusongelmiin ja haasteisiin, jotka koskevat erityisesti kausityön ja koulutukseltaan sekä kieli- ja kulttuuritaustaltaan monimuotoisen maahanmuuttajataustaisen työvoiman käyttöä sekä yleisesti elintarvikealan pito- ja vetovoimaa Satakunnassa ja Vakka-Suomessa.