Siirry sisältöön

Kesävoimaa työelämään – Info oppisopimuksen hyödyistä 9.4.

WinNovan opiskelija menossa sisälle WinNovan ovista.

Kesäoppisopimus tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta kesätyössä ja tehostaa opintojen edistymistä. Tämä auttaa häntä kehittämään käytännön taitoja ja soveltamaan oppimaansa teoriaa käytännössä. Onnistunut kesätyökokemus voi johtaa myöhemmin pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työskennellessään yrityksessä opiskelija pääsee myös verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa.

Kesäoppisopimus on myös yritykselle hyödyllinen ja vaivaton. Oppisopimuksen kautta yrityksellä on mahdollisuus tunnistaa potentiaalisia tulevia työntekijöitä.

Työnantaja, opiskelija ja huoltaja – Tule infoon kuulemaan vastaukset kysymyksiin, mikä on oppisopimus ja mitä hyötyä siitä on opiskelijalle ja työnantajalle. Asiantuntijamme kertovat myös, mitä oppisopimus edellyttää opiskelijalta ja työnantajalta.

Haastateltavana yritysedustajana mm. koulutuskoordinaattori Jarkko Lehtimäki, Boliden.

Tilaisuus on avoin kaikille oppisopimuksesta kiinnostuneille. Tervetuloa!

Teams-info 9.4.2024 klo 17.30–18.15

Lisätiedot ja rekisteröidy mukaan: https://events.teams.microsoft.com/event/2d507198-2a1c-4cdb-b0e8-a4e0c2f9bb9e@4d96be26-f4a8-420c-a4d4-9911654db8ae(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)