Siirry sisältöön

Opiskelijan mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa -webinaari

Tapahtumapaikka
Webinaari

Webinaaritilaisuus on suunnattu ammatillisen koulutuksen opiskelijoille ja oppilaitoksille. Tilaisuudessa kuulemme erilaisia näkökulmia osallistumiseen ja vaikuttamiseen tässä ajassa. Kuulemme opiskelijoiden kokemuksia ja keskustelemme:

Ohjelma:

klo 12-14 Yhteinen webinaariosuus
klo 14-15 Oppilaitoskohtainen työskentely

Varaa jo tilaisuuden ajankohta oppilaitoksesi kalenteriin. Voit jo pohtia, kuinka webinaaritilaisuutta olisi mukava seurata omassa oppilaitoksessasi.

Tarkemman ohjelman ja osallistumistiedot löydät tilaisuuden verkkosivulta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kevään 2024 aikana ja Välitä! -hankeverkoston kautta.

Tilaisuuden järjestävät Hymy-hanke ja Sokka(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)-hanke, osana Sosiaalisesti kestävä ammatillinen koulutus(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) -ohjelmaa ja Välitä! (avautuu uuteen ikkunaan)-hankeverkostoa.

Lisätietoja: koordinaattori Anni Henricson, Sokka-hanke, Suomen Kansanopistoyhdistys, anni.henricson@kansanopistot.fi kehittämispäällikkö Maria Käkelä, Hymy-hanke, SAKU ry, maria.kakela@sakury.net