Siirry sisältöön

Kolmas kerta toden sanoo: Koulutusstartin kautta vihdoin merkonomiksi

Koulutusstartti on uusi pilottikokeilu WinNovassa, jonka kautta yksittäinen opiskelija voi hakea eri koulutusaloille työvoimakoulutuksen opiskelijaksi. Koulutusstartin kautta voi hakea suoraan tiettyyn koulutukseen tai tulla ensin tutustumaan alaan. Hakeutuminen non-stopina TE-palveluiden kautta.

Kuvituskuva piirretty poika miettii.

25-vuotiaan Villen elämään mahtuu jo monia, pitkiäkin työttömyysjaksoja. Töitäkin on ollut, mutta niistä pätkistä ei vielä yksikään ole ollut kovin pitkä. Ville tietää, että koulutuksen ja tutkinnon puuttumisella voi olla ainakin osasyynsä tähän. 

Koulutusstartin avulla Ville on nyt saamassa jo muutaman kerran kesken jääneet merkonomiopintonsa loppuun! 

Tämä on erään nuoren miehen todellinen tarina, jossa yksi unelma toteutuu. Voisiko Koulutusstartti olla myös sinun polkusi tästä eteenpäin?

Lue Villen tarina kokonaisuudessaan opiskelijatarinoista(avautuu uuteen ikkunaan)

Piirroskuva: C. Jokinen