Siirry sisältöön

Työnjohtajakoulutuksesta uutta otetta ja lisää varmuutta esimiestyöhön

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto -koulutukseen voi hakea koska vaan!

Ville Uusi-Kerttula poseeraa työpaikkansa ulkopuolella.

Ville Uusi-Kerttula valmistui WinNovasta ajoneuvoasentajaksi vuoden 2018 alkupuolella. Valmistumisen jälkeen hän pääsi Kone Kauppi Oy:lle töihin ja ylennettiin autokorjaamon työnjohtajaksi. Nyt hän suoritti tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon. Miksi ihmeessä hän palasi koulunpenkille?

Lue lisää Villen kokemuksista(avautuu uuteen ikkunaan)

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto -työnjohtaja

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Osaamisen hankinnan pääpaino on ohjatussa työskentelyssä tuotannon esimiestehtävissä, lisäksi koulutukseen valitaan yksilöllisesti koulutuspäiviä Esimiehen työkalupakista. Lähiopetuspäivien aiheet painottuvat pakollisen tutkinnon osan ammattitaitovaatimuksiin, kattaen yleisimmät johtamisen ja esimiestyön osa-alueet. Valinnaisten tutkinnon osien osalta koulutuksen pääpaino kohdistuu vastuualueen toiminnan ohjattuun kehittämiseen.

Lisätietoja
Tuotannon esimiestyön eat -koulutuksesta: teijo.wahlman@winnova.fi
Lue lisää koulutuksen infokortilta (avautuu uuteen ikkunaan)