Siirry sisältöön

Opetuksen hybriditoteutusmalli käynnistyy Varsinais-Suomen alueella kahden viikon etäopetusjaksolla

WinNovassa käynnistetään opetuksen hybridimalli maanantaista 9.11.2020 alkaen. Vuorottelumallista poiketen toteutus aloitetaan Laitilassa, Raisiossa ja Uudessakaupungissa kahden viikon etäopetuksena Varsinais-Suomen koronapandemiaryhmän suosituksen mukaan.

WinNovassa siirrytään opetuksen hybridimalliin (läsnäolo- ja etäopetuksen vuorottelu) maanantaista 9.11.2020 alkaen. Vuorotteluun pohjautuvasta mallista poiketen toteutus käynnistyy Laitilassa, Raisiossa ja Uudessakaupungissa kahden viikon etäjaksolla Varsinais-Suomen koronapandemiaryhmän suosituksen mukaisesti.

Ajalla 9.-22.11.2020 kaikki opiskelijat Laitilassa, Raisiossa ja Uudessakaupungissa ovat siis etäopetuksessa tai työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Läsnäolototeutusta ei ko. ajanjaksolla ole kyseisissä kaupungeissa. 

WinNovan aiempi uutinen hybridimalliin siirtymisestä(avautuu uuteen ikkunaan)

WinNovan osalta lisätietoja antaa opiskelijan oma vastuuopettaja ja tarvittaessa rehtori Juha Vasama