Siirry sisältöön

Palkittua osaamista ja ideointia WinNovan opiskelijalle

WinNovan opiskelija Abdellatif Elhartille joukkuevoitto Hackaton-tapahtuma RoboAI Innovation Challengen joukkueessa.

Satakunnan ammattikorkeakoulussa järjestettiin 12.11.2020 kansainvälinen Hackathon-tapahtuma, RoboAI Innovation Challenge. Tapahtumassa neljä yritystä / organisaatiota esitteli haasteen, johon osallistujista muodostetut joukkueet pohtivat ratkaisua. 

Yksi osallistuja oli WinNovan kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Abdellatif Elharti. Hän ratkoi kolmen hengen joukkueessa Universal Robots –yrityksen antamaa haastetta robotin virtuaaliseen koulutuskäyttöön liittyen. Toisen vuoden opiskelija, tutummin Atte, oli ensimmäistä kertaa häkkäystapahtumassa ja piti kokemusta mielenkiintoisena. Etukäteen oli ollut mielessä, että riittääkö kielitaito ja oma osaaminen. Huoli oli turha, sillä Aten joukkue voitti parhaalla idealla oman haastesarjansa!

Paljon onnea Atelle!
Lue koko opiskelijatarina (avautuu uuteen ikkunaan)
 
WinNovan kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Abdellatif Elharti kilpailee Satakunnan ammattikorkeakoulun järjestämässä kisassa muiden opiskelijoiden kanssa.
WinNovan kone- ja tuotantotekniikan opiskelija Abdellatif Elharti kilpailee Satakunnan ammattikorkeakoulun järjestämässä kisassa muiden opiskelijoiden kanssa.