Siirry sisältöön

Jasun jalkapalloharrastus jatkuu läpi opintojen SSA:n avulla

Ammatillista tutkintoa opiskelevien joukossa on monia aktiivisesti ja korkeallakin tasolla liikuntaa harrastavia nuoria. Heitä halutaan tukea niin urheilussa kuin opiskelussa.

Jasu Pohjola harrastaa jalkapalloa.Porissa WinNova ja Satakunnan Urheiluakatemia (SSA) tekevätkin yhteistyötä mahdollistaen urheilua harrastavien WinNovan opiskelijoiden liikuntatarpeiden ja opiskelun yhteensovittamiseksi.  

Toejoen Veikkojen riveissä jalkapalloa pelaavaa Jasu Pohjolaa kiehtoo ajatus siitä, että hyvästä fyysisestä kunnosta voi olla apua myös tulevaisuudessa työelämässä: “Harrastukseni on auttanut minua pysymään terveenä ja hyvässä kunnossa.”

”Opiskeluissa olen pysynyt hyvin kiinni ja joustoakin tehtävien tekemiseen on löytynyt. Tähän asti opinnot ja urheilu on ollut helppo yhdistää, kaikki kurssit olen saanut suoritettua hyvin arvosanoin. Joskus voi tulla päällekkäisyyksiä vaikkapa pelireissun vuoksi, mutta tähän mennessä kaikki on sujunut koulun ja opettajien kanssa mutkattomasti, ja Jasu antaakin täydet pisteet joustosta.”

Lue lisää Jasun kokemuksista Opiskelijatarinoissa
Jasun jalkapalloharrastus jatkuu läpi opintojen SSA:n avulla – WinNova