Siirry sisältöön

Vahterus Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen

Kansainvälinen toimija ja useita kansainvälisiä palkintoja saavuttanut hitsattujen levylämmönsiirrinten valmistaja Vahterus on solminut kumppanuussopimuksen WinNovan kanssa.

”Yhteistyö ja kumppanuussopimukset yritysten kanssa tarkoittavat toimivaa vuorovaikutusta. On tärkeää, että oppilaitoksena pysymme ajan hermolla varsinkin korkean teknologian yrityksen ollessa kyseessä. Pystymme näin ennakoimaan yrityksen tulevia osaamis- ja osaajatarpeita ja tarjoamaan ajantasaista koulutusta. Kumppanuussopimukset ovat siis monelta kannalta kehittäviä ja niiden myötä toteutuva säännöllinen yhteydenpito tärkeää”, sanoo WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.

Lue lisää Vahteruksen ja WinNovan kumppanuussopimuksesta
Vahterus Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen – WinNova