Siirry sisältöön

HKScan – WinNovan huhtikuun kuukauden kumppani

Kuukauden kumppani -toiminta on WinNovassa osana Satauraa ammatillisesta! -hanketta, jonka yhtenä tavoitteena on kehittää työelämäyhteistyötä ja kummiyritystoimintaa.

HKScan on merkittävä pohjoismainen ruokatalo, jolla on yli sadan vuoden kokemus vastuullisesta lihantuotannosta ja laadukkaan raaka-aineen tuotteistamisesta asiakkaiden ja kuluttajien tarpeisiin. Toimipisteitä on Rauman lisäksi Vantaalla, Forssassa, Mikkelissä, Outokummussa, Paimiossa ja Turussa.

HKScan on WinNovan strateginen kumppani. Yritys on tehnyt WinNovan kanssa yhteistyötä jo pitkään, varsinainen kumppanuussopimus allekirjoitettiin 28.1.2020.

”Haluamme kasvaa monipuoliseksi ruokataloksi. Se tarkoittaa osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, joka haluaa ylläpitää ammattitaitoaan ja kehittyä työssään”, toteaa liha- ja ruokatalo HKScan Finland Oy:n Rauman siipikarjayksikön tehtaanjohtaja Antti Jalo.

Tutustu WinNovan ja HKScanin kumppanuuteen:
Yhteistyöllä vastuullisia ruoantuotannon ammattilaisia – WinNova

HKScan logo.