Siirry sisältöön

WinNovan oppisopimuksiin sähköinen allekirjoitus

WinNova helpottaa oppisopimusprosessia ottamalla käyttöön sähköisen allekirjoituksen. Oppisopimuksen solmiminen ja sähköinen allekirjoitus onnistuvat jatkossa henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta käyttäen.

Oppisopimuksen allekirjoittavat tavallisesti työnantajan edustaja, opiskelija ja oppilaitoksen edustaja/WinNovan koulutuspäällikkö. Yrittäjän oppisopimuksen allekirjoittavat yrittäjä sekä oppilaitoksen edustaja/WinNovan koulutuspäällikkö.

– Tämä on suuri helpotus sekä asiakkaillemme että WinNovan oppisopimustoimijoille. Oppisopimusta on perinteisesti pidetty aika byrokraattisena lomakkeiden osalta, joten sähköinen allekirjoitus sujuvoittaa sopimusten tekoa, WinNovan työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju kertoo. 

Kysymyksissä ja ohjaustarpeen ilmaantuessa ota rohkeasti yhteys oppisopimuspalveluihin
p. 044 455 7500.

WinNovassa on tällä hetkellä toista tuhatta oppisopimusopiskelijaa, joista ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittavia työelämässä toimivia aikuisia on yli 800.