Siirry sisältöön

Eurajoen kunta ja WinNova tiivistävät yhteistyötään

Eurajoen kunta ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova solmivat kumppanuussopimuksen.

“Palveluiden kehittämiseen tarvitsemme jatkuvasti osaavia ammattilaisia ja sen vuoksi yhteistyö WinNovan kanssa on meille tärkeä. WinNova on ollut luotettava ammatillisen koulutuksen yhteistyökumppanimme jo vuosia ja nyt solmittu kumppanuussopimus tiivistää sitä entisestään”, Eurajoen kunnanjohtaja Vesa Lakaniemi summaa.

“Meillä WinNovassa yhteistyö Eurajoen kunnan kanssa on merkittävä asia. Kumppanuussopimus mahdollistaa entistä suunnitelmallisemman henkilöstön osaamisen kehittämisen ja uusien toimintamallien luomisen. Meillä on laaja koulutustarjonta, josta voimme yhdessä suunnitella parhaat koulutukselliset vaihtoehdot asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Yhdessä olemme entistä luovempia”, WinNovan työelämäpalveluiden johtaja Teija Harju iloitsee.

Lue lisää Eurajoen ja WinNovan kumppanuussopimuksesta