Siirry sisältöön

WinNovan Kuukauden kumppanina lokakuussa ovat Logistikas ja Botnia Mill Service

WinNovan strategisena kumppanina toimivat yritykset näkyvät WinNovassa myös Kuukauden kumppanuuksina. Lokakuussa 2021 kumppaneina ovat metsäteollisuuden laaja toimija Oy Botnia Mill Service Ab sekä logistiikka-alan toimija Logistikas Oy.

Oy Botnia Mill Service Ab

Metsäteollisuuden laajaa osaamista yksittäisistä projekteista täydelliseen kunnossapitoon

Oy Botnia Mill Service Ab ja Länsirannikon Koulutus Oy WinNova ovat tehneet yhteistyötä 2020 toukokuusta lähtien kumppanuussopimuksen puitteissa. Yhteinen työryhmä on kokoontunut säännöllisesti Teams -kokouksiin ja palavereissa on pohdittu yhdessä muun muassa osaamisen kehittämiseen liittyviä asioita. Esimerkkinä yhteistyöstä mainittakoon henkilöt, jotka aloittavat Rauman uuden sahan kunnossapitotehtävissä suorittaen WinNovassa oppisopimuskoulutuksena kunnossapidon ja/tai sähköautomaation ammattitutkinnon.

Oy Botnia Mill Service tarjoaa metsä- ja selluteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalveluita sekä projektointi- ja suunnittelupalveluita yksittäisistä työtilauksista teollisuuslaitosten täydelliseen kunnossapitoon. Botnia Mill Service on Metsä Fibren kanssa vuonna 1997 perustettu kunnossapidon erikoisosaaja ja palveluyhtiö, joka vastaa Metsä Fibren kaikkien sellutehtaiden kokonaisvaltaisesta prosessikunnossapidosta.

Lue lisää yhteistyöstä

Botnia Mill Service on WinNovan pitkäaikainen kumppani.

 
 
 

 

Logistikas Oy

Logistikas Oy:n ja WinNovan kumppanuussopimus solmittiin lokakuussa 2019 ja kumppanuudessa on pidetty yhteisiä suunnittelukokouksia aika ajoin. 

Yhteistyö on ensisijaisesti koostunut koulutus- ja oppisopimusopiskelijoiden luotsaamisesta ammattilaiseksi siten, että opiskelijat ovat hakeneet käytännön työkokemusta Logistikas Oy:n palveluksesta. 

Logistikas Oy:n lippuja.

Logistiikka-alan yritys Logistikas Oy on perustettu vuonna 1997. Kesällä 2021 yhtiö laajensi toimintaansa Vaasan seudulle yritysostoilla. Logistikas-konserniin kuuluvat Logistikas Palvelut Oy, Logistikas Hankinta Oy, Logistikas Vaasa Oy ja Logistikas Tehdaspalvelut Oy. Konserni työllistää noin 230 logistiikka-alan ammattilaista. Yrityksen liikevaihto vuonna 2020 oli noin 20 milj. euroa.
Logistikas Oy on WinNovan pitkäaikainen kumppani.