Siirry sisältöön

Saarioinen Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen

Saarioinen Oy ja Länsirannikon koulutus Oy WinNova ovat allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen, joka sisältää mm. WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimisen mahdollistamisen koulutus- ja oppisopimuksilla sekä avustamista rekrytointiin liittyvissä toimissa ja koulutuksissa.

“Strateginen kumppanuus WinNovan kanssa vahvistaa entisestään yhteistyötämme ja tukee tavoitteellista ja pitkäjänteistä osaamisen kehittämistyötä sekä auttaa meitä varmistamaan osaavan työvoiman saatavuuden myös tulevaisuudessa”, toteaa Saarioisilta kehityspäällikkö Laura Vettenranta.

Kumppanuussopimuksen osapuolet näkevät oppilaitos- ja opiskelijayhteistyön tärkeänä keinona osaamisen kehittämisessä ja koko alan kehityksen kärjessä pysymisessä. Kumppanuussopimus sisältää myös Saarioisten oman henkilöstön osaamisen hyödyntämistä opetuksessa esimerkiksi puhujavierailujen, luentojen ja videoiden muodossa. WinNova puolestaan tulee tarjoamaan Saarioisten henkilöstölle osaamisen ja laadun varmistamiseksi erilaisia lisäkoulutuksia tarpeen mukaan.

Lue koko kumppanuustarina www.winnova.fi/saarioinen(avautuu uuteen ikkunaan)