Siirry sisältöön

Työnhaun selkeä muistikirja ja muut Opin portailta työelämään Satakunnassa- hankkeen materiaalit käyttöösi

Opin portailta työelämään Satakunnassa oli ESR-rahoitteinen hanke, joka toteutui 2019- 2021. Hankkeessa kehitettiin menetelmiä ja käytäntöjä maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden työllistymisen edistämiseen ja työnantajien monikulttuurisuus- ja kielitietoisuusosaamisen vahvistamiseen. Hankkeessa oli mukana neljä oppilaitosta Satakunnan alueelta ja hanketta koordinoi Diak.

WinNovan toimijat tuottivat hankkeessa Selkeän työnhaun muistikirjan, johon voit tutustua osoitteessa https://issuu.com/winnova/docs/tyonhaun_selkea_muistikirja(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Hankkeen tuotoksena syntyi myös muistilista maahanmuuttajataustaisen opiskelijan työnhaun ohjaukseen, WinNovan malli työnhaun ohjauksesta, vahvuusjuliste ohjaustyön tueksi ja työllistymisen edellytyksiä kartoittava arviointilomake koulutussopimusjaksoille. Hankkeessa kehitettiin myös monikulttuurisuutta käsittelevä osio WinNovan työpaikkaohjaajakoulutuksiin. 

Koko hankeverkosto tuotti yhdessä erilaisia materiaaleja ja välineitä aihepiiriin liittyen. Materiaaleja täydennetään Diak:in Matkalla ammattiin- sivustolle(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Hankkeen blogisarjaan voit tutustua osoitteessa opinportailla.diak.fi/category/blogi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Minianimaatiot löytyy osoitteessa opinportailla.diak.fi/matkalla-ammattiin/minianimaatiot/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)