Siirry sisältöön

Euroports Finland Oy ja WinNova solmivat kumppanuussopimuksen

Koulutusyhteistyöllä varmistetaan osaamisen kehittäminen ja työvoiman saatavuus.

Sopimuksen viitekehys koostuu mm. henkilöstön ammatillisen osaamisen kehittämisestä ja WinNovan opiskelijoiden työpaikalla oppimisen mahdollistamisesta. Sopimus kattaa Europortsin Rauman ja Pietarsaaren toimipaikat.

“Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä jo pitkään, ja kumppanuussopimuksen myötä pystymme entistä paremmin tukemaan Europortsin liiketoiminnan kehittämistä”, kertoo WinNovan toimitusjohtaja Lasse Schultz.

Euroports Finland Oy:n toimitusjohtaja Sari De Meulder kertoo, että osaamisen kehittäminen on yksi Europortsin painopistealueista nyt ja tulevaisuudessa. Kumppanuussopimuksen tavoitteena on yhteistyössä WinNovan kanssa kehittää ja vahvistaa henkilöstön osaamista ja vastata alati muuttuvan toimintaympäristön vaatimuksiin.

Lue lisää kumppanuussopimuksesta(avautuu uuteen ikkunaan)