Siirry sisältöön

WinNovan opiskelija Leevi Ilonen voitti Taitaja2022 turvapalvelulajin

Leevi kertoi ennen finaalia antamassaan haastattelussa tavoittelevansa kirkkainta mitalia. Tavoite tuli saavutettua eikä viime vuonna semifinaaleihin päättyneet kilpailut ole enää mielessä. Nyt Leevillä on mielessään uudet tavoitteet, joita hän tavoittelee jo kovaa vauhtia.

Voittajan on helppo hymyillä

Leevi Ilonen lähti kilpailuihin itsevarmasti tavoittelemaan voittoa. Ammattilaisten kanssa työskentely työharjoittelun ajan kehitti osaamista, mikä näkyi kilpailutehtävien aikana. Erityisesti Leevin mieleen jäi finaalin yhteishenki, mikä auttoi poistamaan jännitystä. Uudet ystävät ympäri Suomen ilahduttavat ja Leevi toivookin, että yhteys heihin säilyy. 

Leeville Taitaja-kilpailut olivat ainutkertainen kokemus, mutta katse on jo tiukasti tulevaisuudessa. Tosin Leevikin ehti välissä hieman rentoutumaan ja juhlimaan voittoaan.

Tästä pääset lukemaan jutun kokonaisuudessaan(avautuu uuteen ikkunaan)

Leevi näyttää taitojaan Taitaja2022-kilpailuissa.