Siirry sisältöön

WinNovan vuoden 2022 opiskelija on Benjamin Salahub

WinNova valitsee perinteisesti aina keväisin hyvin opinnoissaan menestyneen vuoden opiskelijan. WiNnovan vuoden 2022 opiskelija on Benjamin Salahub. Hän valmistui keväällä 2022 suoraan työelämään ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

“Benjaminista välittyy erilaisuuden arvostaminen, toisen ihmisen kunnioitus sekä halu palvella asiakkaita ja tuottaa heille elämyksiä. Hänen ystävällisyytensä muita kohtaan on poikkeuksellista.”

Näin opettajat kuvailivat Benjaminia, kun asettivat hänet ehdokkaaksi WinNovan vuoden 2022 opiskelijaksi.

Alun perin sosiaali- ja terveysalalle halunnut Benjamin päätyikin tarjoilijaksi. Yhteishaussa ravintola-ala oli toisena vaihtoehtona ja nyt hän työskentelee jo alalla.

“Opiskelijoille ja muillekin haluaisin antaa vinkiksi seurata omia unelmia. Älkää ottako liikaa paineita tulevaisuudesta, sillä ei haittaa, jos aina ei mene hyvin. Joskus olemme liian ankaria itsellemme aivan turhaan. Omien unelmien tavoittelu on kuitenkin tärkeintä ja kaikesta koulutuksesta on hyötyä.”

Valmistuminen oli Benjaminista tietysti hienoa, mutta samalla hän kertoo sen olleen haikeaa. Benjamin muistelee opiskeluitaan ilolla ja sanookin, että onneksi muistot säilyvät aina. 

Lue Benjaminin koko tarina ja haastattelu(avautuu uuteen ikkunaan)

Paljon onnea Benjamin ja kaikki keväällä 2022 valmistuneet!

Benjamin Salahub.