Siirry sisältöön

WinNovan yrittäjyyskoulutukset opintojen aikana ja niiden jälkeen

Kiinnostaako yrittäjyys? WinNovassa voit valita itsellesi sopivimman yrittäjyyskoulutuksen kolmesta vaihtoehdosta. Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille opiskelijoille löytyy nyt mahdollisuus viedä unelmiaan eteenpäin.

Opinnot soveltuvat hyvin niille opiskelijoille, jotka suunnittelevat tulevaisuudessa oman yrityksen perustamista. Kurssi kestää noin 12 viikkoa ja sinä aikana tehdään liiketoimintasuunnitelma ja näyttö/arviointikeskustelu.

Raumalla ja Laitilassa toteutettavassa Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa opiskelijat perustavat oikealla rahalla toimivan harjoitusyrityksen, suunnittelevat yritykselle liikeidean sekä pyörittävät sitä lukuvuoden ajan. Opiskelija voi halutessaan jatkaa NY-yritystoimintaa myös seuraavan kesän ajan ja näin luoda omasta yrityksestään itselleen kesätyön.

Jos olet jo valmistunut tai työelämässä, voit jatkaa opintojasi yrittäjyyden ammattitutkinnossa tai Yrittäjäpassi-verkkokoulutuksessa – Osaava yrittäjä tekee tulosta!

Kukin yrittäjä kehittää omaa yritystoimintaansa henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, omassa aikataulussaan. Koulutus on tarkoitettu yrittäjille ja muille yrityksen avainhenkilöille, kuten esimerkiksi yrittäjäperheen jäsenille. Koulutus sopii myös yritystoimintaa suunnitteleville. Yrittäjän
oppisopimuskoulutuksena koulutus on maksuton.

Yrittäjäpassi -verkkokoulutus on tarkoitettu kaikille yritystoimintaa suunnitteleville tai hiljattain yrityksen
perustaneille. Koulutuksen aikana on mahdollista osallistua myös muihin WinNovan tarjoamiin yrittäjyyttä tukeviin koulutuspäiviin.