Siirry sisältöön

WinNovan mobiili-opiskelijakortti ja päivitetyt etuudet

WinNovan mobiili-opiskelijakortin etuusehtoja on päivitetty.

WinNovan mobiili-opiskelijakortti ja Slice.fi-sovellus – paikallisia ja valtakunnallisia etuja

Kaikilla WinNovan tutkinto- ja osatutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus ladata maksutta Slice-sovellus ja WinNovan mobiili-opiskelijakortti ja saada näin Slice-opiskelijaedut ja osalla myös valtakunnalliset edut (VR/Matkahuolto) käyttöönsä. 

Slice.fi on alun perin satakuntalainen tammikuussa 2017 avattu opiskelijaetupalvelu. WinNovan opiskelijana olet oikeutettu tuhansiin etuihin halki Suomen. Mobiilikortilla (myös aikuisopiskelijat) voi lunastaa opiskelijaetuja, joita myöntävät yritykset tunnistaa sinisestä Slice-tarrasta. 

Jatkossa myös osatutkinto-opiskelijat saavat valtakunnalliset etuudet kortilleen, jos ehdot täyttyvät esimerkiksi rahoitus (päivitetty 13.10.2022). 

Katso Matkahuollon ja VR:n alennukset määrittävät ehdot heidän omilta sivuiltaan. 
Huom. Jos olet näihin oikeutettu, tunnus pitää resetoida ja sovellus ladata uudelleen, jotta ajantasaiset tiedot päivittyvät kortille.

Mikäli olet jo ladannut sovelluksen, poista se, lataa uudelleen ja aktivoi se resetoidulla tunnuksella (-> hae opiskelijaportaalin linkin kautta uusi aktivointitunnus), jolloin oikea kortti päivittyy sovellukseesi. Huom. ko. edut päivittyvät vain niiden opiskelijoiden mobiilikortille, joilla on niihin oikeus opintojen muodon ja keston mukaan. Kortti on opiskelijallemme ilmainen.

Tilaa WinNovan mobiili-opiskelijakortti https://palvelut.winnova.fi/opiskelijaportaali/Login(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Kirjautuminen omilla WinNovan tunnuksilla. Huom. Tarvitset sähköisen kuvan itsestäsi tilatessasi korttia.

Ohjeita ja video / WinNovan mobiili-opiskelijakortin käyttöönotto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kortin tilattuaan voi ottaa käyttöönsä Slice.fi-sovelluksen, joka sisältää WinNovan virallisen digitaalisen opiskelijakortin valtakunnallisine opiskelijaetuineen sekä lukuisia paikallisia etuja! 

Lisätietoja www.winnova.fi/opiskelijakortit

WinNovan maksuton opiskelijakortti ja tuhannet paikalliset sekä valtakunnalliset opiskelijaedut läpi Suomen.