Siirry sisältöön

GENUINE Digi -hanke päätökseen

Together towards genuine digital teaching and learning – GENUINE Digi, digiosaamista ammatillisille opettajille 

Kaksivuotisessa (1.5.2021-20.4.2023) WinNovan koordinoimassa Erasmus+ -hankeessa oli tavoitteena kehittää ammatillisen koulutuksen opettajien digipedagogista osaamista. WinNovan lisäksi hankkeessa olivat mukana Tampereen ammattikorkeakouluGraafschap College Alankomaista ja Biotehniski izobrazevalni center Ljubljana Sloveniasta. Hankkeen aikana oppilaitoksissa tehtiin kartoitus opettajien ja opiskelijoiden näkemyksistä verkko-opetuksesta ja tuotettiin ThingLinkillä digipedagoginen malli ja verkkokurssi ammatilliselle opettajalle vuorovaikutuksellisen verkko-opetuksen toteuttamisen tueksi.

Hankkeen tuotoksiin pääsee tutustumaan verkkosivuillamme: https://www.winnova.fi/kehittaminen/kansainvalisyys/genuine-digi/(avautuu uuteen ikkunaan)

WinNovan GENUINE Digi hanketoimijat:

  • Anu Sköld-Nurmi, projektipäällikkö
  • Jonna Malmivuori
  • Anna-Maija Seutu
  • Marko Sookari