Siirry sisältöön

WinNovan vuosikertomus 2023 on julkaistu

Arvoihin pohjautuva kuvituskuva - arvot ovat winnovalaisen kulttuurin perusta.

WinNovan vuosikertomus vuodelta 2023 tarjoaa kattavan yleiskatsauksen yrityksen toiminnasta ja kehityksestä sekä mm. talouden, henkilöstön ja opiskelijamäärien avainlukuja. Lisäksi se kertoo yrityksen strategiasta ja tavoitteista tulevaisuudessa.

Vuosikertomuksesta löytyy myös stipendienlahjoittajat 2023, linkit vuoden opiskelijoiden tarinaan ja tiivis tietopaketti WinNovan hankkeista ja liikkuvuuksista.

Oman alan työtehtävissä toimiminen ulkomailla tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden lisätä kansainvälisyysosaamistaan ja hankkia tutkinnosta riippumattomia työelämätaitoja. Vaihtojakso toteutuu yleensä toisena tai kolmantena opiskeluvuotena. Opiskelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus+ -​apurahaa jakson kustannuksiin.

Peräti 99 opiskelijaa kansainvälistyi eripituisilla ulkomaan jaksoilla v. 2023, joista pisimmät kestivät neljä kuukautta. Yksilöliikkuvuuksia toteutui lähes jokaisella koulutusalalla ja myös vastavalmistuneita kiinnosti työelämässä oppiminen ulkomailla. Opettajia ja muuta henkilökuntaa kansainvälistyi Erasmus+ -​ohjelman tuella yhteensä 53.

WinNovan opiskelijat lähtivät vaihtoon useimmin Espanjaan, Unkariin, Sloveniaan, Irlantiin ja Viroon. Opettajat lähtivät Espanjaan, Hollantiin, Sloveniaan, Italiaan ja Unkariin. Näistä maista tuli myös paljon vaihto-oppilaita WInNovaan.