Siirry sisältöön

WinNovassa juhlistettiin kevään 2024 aikana valmistuneita

Valmistumisjuhlat. Syreenin ja koivun oksia maitotonkassa

Tällä viikolla on juhlistettu valmistuneita opiskelijoita Porissa tiistaina 28.5. ja Raumalla torstaina 30.5. Ulvilan juhlat ovat 4.6.2024.

Valmistumistilaisuudet oli suunnattu kaikille kevään aikana tutkinnon suorittaneille ja heidän läheisilleen sekä opiskelijoiden tukijoukoille WinNovassa.

Ohjelmassa nostettiin ensin yhteinen onnittelumalja tutkintoihin valmistuneille. Rehtori Taina Kiviojan puheen lisäksi juhlassa kuultiin valmistuvien opiskelijoiden mietteitä opiskelusta ja työelämästä. Opiskelijatoiminnasta vastaavan Kaisa Jokisen haastateltavana olivat Porissa Liiketoiminnan opiskelijat Helmi Björn ja Olivia Jussila, Hius- ja kauneusalalta Aino Niinisalo ja Mira Knihti sekä Raumalla Liiketoiminnan opiskelijat Emil Moisanen, Inna Mattila ja Janika Wahlman ja Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon suorittanut Vilhelmiina Julkunen. Kaisa Jokinen myös juonsi molemmat tilaisuudet.

Musiikista vastasi Palmgren-konservatorion opiskelija Elena Kozhevnikova. Tunnelma oli välitön ja lämmin. Tarjoiluna oli pientä suolaista ja kaiken kruunasi kakkukahvit.

Porin juhlassa palkittiin myös Vuoden opiskelijaksi valittu Heidi Hellsten. Heidin opiskelijatarina luettavissa linkistä https://www.winnova.fi/2024/05/unelmat-todeksi-heidi-hellsten-on-winnovan-vuoden-opiskelija-2024/

Rehtorin puhetta lainaten: “Muistakaa, että suunnitelmat saavat muuttua ja unelmat vaihtua. Jokaiselle kyllä löytyy se oma polku, vaikka välillä kääntyisi harhaan.”

Kaikille hyvää kesää ja onnea tulevaan! #SuuntaEteenpäin

Alla tunnelmakuvia Porin ja Rauman tilaisuuksista. Ulvilan tunnelmia päivitetään myöhemmin.