Siirry sisältöön

Elintarvikealan perustutkinto, leipuri-kondiittori, elintarvikkeiden valmistaja, lihatuotteiden valmistaja

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Perustutkinto
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Aikataulu ja toteutus

Elintarvikealan perustutkinnossa Winnovassa avoinna tällä hetkellä opiskelupaikkoja oppisopimusopiskelijoille sekä elintarvikealan työkokemuksen ja/tai alan koulutusta jo omaaville henkilöille.

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Elintarvikkeilla on keskeinen merkitys ihmisten terveydelle, yhteiskunnan taloudelliselle ja sosiaaliselle kehitykselle, suomalaisen ruokakulttuurin ja elävän maaseudun säilymiselle sekä elinympäristön ja luonnon kestävälle kehitykselle. Elintarvikealan toimintaa ohjaavia periaatteita ovat ympäristö- ja ravitsemustietoisuus, elinkaariajattelu ja vastuu ihmisten hyvinvoinnista sekä luonnon elinkelpoisuudesta ja monimuotoisuudesta.

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut valmistaa elintarvikkeita valmistusohjeiden mukaisesti niin, että työn tulos vastaa elintarvikkeilta edellytettyjä laatuvaatimuksia. Hän laskee raaka-ainemääriä ja tarvittaessa osaa suunnitella oman työnsä.

Sisältö

Osaamisalansa mukaisesti elintarvikealan perustutkinnon suorittanut voi työskennellä seuraavissa työtehtävissä:

Alan ammattilainen on luotettava, täsmällinen, hygieenisesti työskentelevä, laatutietoinen, vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen sekä asiakaspalvelu-ja yhteistyöhenkinen.

Valintaperusteet

Opiskelijat valitaan motivaation, alalle suuntautuneisuuden ja urasuunnitelman perusteella.

Mikäli hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hänet kutsutaan kielitaitokokeeseen. Tutkinnon kielitaitovaatimus on A2.2. ( Kielitaitoa vodaan soveltaa, ala päättää valinnasta).

Elintarvikealan perustutkinnossa Winnovassa avoinna tällä hetkellä opiskelupaikkoja oppisopimusopiskelijoille sekä elintarvikealan työkokemuksen ja/tai alan koulutusta jo omaaville henkilöille.

Kielitesti suoritetaan paikan päällä Raumalla , Satamakatu 19.

Haastattelu pidetään paikan päällä Raumalla, Satamakatu 19. Haastatteluun kutsutaan henkilökohtaisesti sähköpostilla tai soittamalla.

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista, työvaatteista ja -välineistä sekä oppikirjoista.

Hakeutuminen

Koulutukseen valinta tehdään hakemuksen sekä mahdollisen haastattelun perusteella. Täytä hakulomake huolellisesti.

Yhteyshenkilöt

Päivi Yli-Karro

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Johtamis- ja esihenkilövalmennukset, Liiketoiminta, Maahanmuuttajien koulutus, Matkailuala, Media-ala, Muu koulutus, Ohjaava ja valmentava koulutus, Ravintola- ja catering-ala, TUVA (Tutkintokoulutukseen valmentava), Yrittäjyys

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8444
Satamakatu 19, RAUMA