Siirry sisältöön

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito toimia itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Hänellä on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa. Hän valmistautuu huolellisesti asennus- ja kunnossapitotehtäviin, suorittaa tarvittavat toimenpiteet ja huolehtii työn dokumentoinnista ja luovuttamisesta asiakkaalle. Hän toimii alansa asiantuntijana työyhteisön jäsenenä ja toimii aktiivisesti eri sidosryhmien kanssa.

Kunnossapidon tai koneasennuksen osaamisalan suorittanut osaa ennakoida koneiden ja laitteiden huoltotarvetta sekä tehdä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen hän voi erikoistua erilaisten laitteiden ja järjestelmien asennus-, mittaus- ja kunnossapitotöihin.

Sisältö

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto (150 osaamispistettä) muodostuu osaamisalakohtaisista pakollisista tutkinnon osista (50–60 osaamispistettä) ja osaamisalakohtaisista valinnaisista tutkinnon osista (90–100 osaamispistettä).

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/7282420/tiedot

Valintaperusteet

Koulutus henkilöille, jotka ovat työsuhteessa tai työsuhde on alkamassa alan ammattitaitovaatimuksia vastaavissa työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton sekä opiskelijalle että yritykselle. 

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivun ylälaidassa olevan Hae koulutukseen –kohdasta. Täytä lomake huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla siihen, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti. 

Yhteyshenkilöt

Hanna Salminen

Lehtori, Kone- ja tuotantotekniikka, Laboratorioala, Pintakäsittelyala, Prosessiteollisuus, Sähkö- ja automaatiotekniikka

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8094
Professorintie 5, PORI