Siirry sisältöön

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Sijainti
Professorintie 5, Pori
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Kohderyhmä

WinNovan oma jatkuva haku on avoinna kaikille hakijoille – myös jo aiemmin ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinnon suorittaneella on ammattitaito varmistaa työskentelyn taloudelliset tavoitteet ja työn laatu. Hän laskee työkohteen kustannukset ja resursoi tarvittavat työvälineet ja -tekijät. Hän ottaa huomioon työympäristöön, koneisiin ja laitteisiin sekä niiden käyntiin liittyvät turvallisuustekijät.

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia kone- ja kunnossapitoasennuksien suunnittelu- ja toteutustehtävissä. Tutkinnon suorittanut voi valinnoistaan riippuen erikoistua ennakkohuoltoon, kustannuslaskentaan ja sähkö-, automaatio-, pneumatiikka- ja hydrauliikka-asennuksien johtamiseen.

Sisältö

Koneasennuksen ja kunnossapidon erikoisammattitutkinto (180 osaamispistettä) muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta (60 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (120 osaamispistettä).

https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/ammatillinen/4556447/tiedot

Valintaperusteet

Koulutus henkilöille, jotka ovat työsuhteessa tai työsuhde on alkamassa alan ammattitaitovaatimuksia vastaavissa työtehtävissä.

Kustannukset

Koulutus on maksuton sekä opiskelijalle että yritykselle. 

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivun ylälaidassa olevan Hae koulutukseen –kohdasta. Täytä lomake huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla siihen, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti. 

Yhteyshenkilöt

Hanna Salminen

Lehtori, Kone- ja tuotantotekniikka, Laboratorioala, Pintakäsittelyala, Prosessiteollisuus, Sähkö- ja automaatiotekniikka

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8094
Professorintie 5, PORI