Siirry sisältöön

Levyseppähitsaajan tai koneistajan täydennyskoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Lyhyt- tai korttikoulutus
Toteutus
Päivä
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan opiskelijan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, josta sovitaan koulutuksen alussa. Koulutuksen kesto määräytyy yksilöllisesti opiskelijan kehittymistarpeen perusteella, enintään 120 opiskelupäivää.

Koulutuksessa on mahdollista suorittaa/päivittää tulityö- ja työturvallisuuskortti. Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksuton.

Tavoite

Tavoitteena on kehittää ja laajentaa omaa kone- ja metallialan osaamista ja saavuttaa riittävä ammatillinen osaaminen alan tehtäviin työllistymiseksi.

Sisältö

Kone- ja metallialan erilaiset tuotannon työtehtävät:
Koulutuksessa voi päivittää ja täydentää omaa ammatillista osaamista. Valittavana on erisisältöisiä koulutusvaihtoehtoja lyhyistä täsmäpaketeista laajempiin kokonaisuuksiin. Koulutuksen sisältö voidaan kohdentaa suoraan tietyn työtehtävän vaatimaan ammattiosaamisen kehittämiseen, esimerkiksi:
– Levy- ja hitsaustöissä: hitsaus- ja levytyöt, särmäys, CNC- leikkaus, teräsrakenne-työt, ohutlevytyöt, paksulevytyöt, kokoonpanohitsaus, alumiinin ja ruostumattoman teräksen levy- ja hitsaustyöt.
– Koneistuksessa: CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä (ohjaukset; Heidenhein, Fanuc, Okuma), CAD/CAM-ohjelmointi (Mastercam, Solidworks), konepajamittaukset tai manuaalikoneistus.

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Lisätietoja

Koulutukseen haku ja koulutusaikaiset etuudet:
– TE-toimiston koulutusneuvonta: 0295 020 702
– Satakunnan TE-toimisto, Marja Kukkakorpi-Karmisto 0295 045 081, marja.kukkakorpi-karmisto@te-toimisto.fi

Koulutuksen sisältö ja toteutus: WinNova, Ilkka Kallio 044-455  8193,  ilkka.kallio@winnova.fi

Hakeutuminen

Täytä hakemus huolellisesti kaikilta osin ja perustele koulutustarpeesi (mitä haluat suorittaa). Valintapäätös perustuu hakemuksessa ilmoittamiisi tietoihin ja tarvittaessa kouluttajan haastatteluun.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun).
Koulutushakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman pätevää syytä.

Huom. Varmistaaksesi oikeutesi mahdolliseen työttömyysetuuden korotusosaan koulutuksen ajalta sinun tulee huolehtia, että TE-toimistossa on laadittu työllistymisohjelma, jossa on sovittu koulutukseen hausta.

Yhteyshenkilöt