Siirry sisältöön

Liikunnanohjauksen perustutkinto, pk, Varalan urheiluopisto

Hakeutuminen
Yhteishaku
Tutkinto
Liikunnanohjauksen perustutkinto, PT
Toteutus
Päivä
Sijainti
Tiedepuisto 3, Pori
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

HAKU PÄÄTTYNYT

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen toteuttaa Varalan urheiluopisto WinNovassa Porissa.

Kohderyhmä

Valtakunnallinen yhteishaku Opintopolussa on tarkoitettu peruskoulunsa päättäville ja vailla ammatillista tutkintoa oleville.

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Liikuntaneuvoja

Liikuntaneuvoja voi erikoistua terveyttä edistävään liikuntaneuvontaan, valmentamiseen ja seuratoimintaan tai liikunnan palvelutuotantoon.

Liikuntaneuvojat työskentelevät liikunnan ohjaajina, liikuntaneuvojina, ryhmäliikunnan ohjaajina, kuntosaliohjaajina, uimavalvojina, soveltavan liikunnan ohjaajina, työhyvinvoinnin edistäjinä, valmentajina, iltapäivätoiminnan ohjaajina, liikunnallisten elämyspalvelujen ohjaajina ja tuottajina sekä personal trainereina. Tyypillisiä työympäristöjä ovat esimerkiksi kuntien liikuntatoimet, kuntokeskukset, uimahallit, urheiluseurat ja -järjestöt, urheiluopistot, yritykset ja muut liikuntapalveluja tuottavat organisaatiot. Liikuntaneuvoja voi toimia myös itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon tutkintokohtaisista terveydentilavaatimuksista määrätään Opetushallituksen määräyksessä “Opiskelijan terveydentilaa koskevat vaatimukset ammatillisissa perustutkinnoissa”

Kustannukset

Mahdollisia kustannuksia syntyy mm. koulumatkoista.

Huomio

YHTEISHAKU

Lisätietoja

Sähköposti: info@varala.fi

Hakeutuminen

Tulossa perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishakuun 2192.-22.3.2022 osoitteessa Opintopolku(siirryt toiseen palveluun)

Terveydentilavaatimukset:
https://opintopolku.fi/wp/ammatillinen-koulutus/hakijan-terveystila/terveydelliset-vaatimukset-sosiaali-terveys-ja-liikunta-alalla/(siirryt toiseen palveluun)

Pääsy- ja soveltuvuuskoe
Opiskelijavalinnat tehdään käyttämällä normaalia pistevalintaa, jossa otetaan huomioon koulumenestys sekä pääsy- ja soveltuvuuskoe. Koe on yksipäiväinen ja se järjestetään Varalan urheiluopistolla, Tampereella, 20.5 – 22.5.2024.

Pääsy- ja soveltuvuuskoe 

Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, on kielitaitovaatimuksena vähintään B1.2. 
Lisätietoja: Kielitaitotasot ja kokeet(siirryt toiseen palveluun)

HAKU PÄÄTTYNYT

Yhteyshenkilöt