Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Tutkinto
- Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, EAT
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Koulutus toteutetaan ilta-/monimuoto-opintoina. Koulutus koostuu aikaisemmin hankitusta osaamisesta, teoriaopinnoista, verkko-opinnoista sekä muun osaamisen hankkimisesta. Lähiopiskelupäiviä on 1-2 kertaa kuukaudessa osoitteessa Satamakatu 19, 26100 Rauma. Koulutuksen aloitus, kesto ja sisältö on yksilöllinen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) opintojen alkaessa. Koulutusaikaan sisältyy kesä- ja joulutauko. Opetuskieli on suomi.
Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus on maksuton niin työnantajalle kuin työntekijälle. Lue lisää oppisopimuksesta verkkosivuiltamme tästä.
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan peruskoulutuksen käyneille ja/tai vastaavat tiedot omaaville henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta sekä kokemusta esihenkilötyöstä.
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehentyön erikoisammattitutkinto tai osatutkinto. Tavoitteena on myös päivittää ja täydentää esihenkilötaitoja, kehittää omaa työtään esihenkilönä ja työpaikan prosesseja.
Sisältö
Pakolliset tutkinnon osat:
- Päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osp)
- Esihenkilönä toimiminen (60 osp)
- Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp)
Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp):
- Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toiminen (30 osp)
- Kehittämisprojektin toteuttaminen (30 osp)
- Monimuotoisen työyhteisön johtaminen (20 osp)
- Ammatillinen tutkinnon osa muusta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (10-30 osp)
Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä(siirryt toiseen palveluun).
Valintaperusteet
WinNovassa on käytössä jatkuvan haun yhteiset valintaperusteet. Opiskelijavalinta tehdään pisteyttämällä hakijat kriteerien perusteella.
Kustannukset
Koulutuksen/tutkinnon hinta 400 € (+ 25,5% alv). Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, tutkinnon näytöt sekä tutkintotodistuksen.
Maksullisissa koulutuksissa viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.
Hakeutuminen
Hae koulutukseen sivulla olevasta Hae koulutukseen -kohdasta. Täytä hakemus huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti.
Hakukelpoisuusvaatimukset:
- Hotelli-, ravintola- ja catering-alan peruskoulutus tai vastaavat taidot
- Vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta ja työkokemus esihenkilötehtävistä
- Soveltuvuus esihenkilötehtäviin ja mahdollisuus toimia tutkinnon perusteiden mukaisissa esihenkilötyötehtävissä koulutuksen aikana. Näyttö toteutetaan aidossa työympäristössä tehden aitoja esihenkilötehtäviä.
- Koulutuksen suomen kielen taitovaatimus on B1.1. Mikäli hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hakija kutsutaan kielitaitokokeeseen. Lisätietoja: kielitaitotasot ja -kokeet
Kaikki hakemuksen jättäneet hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluajankohta ja -paikka sovitaan hakijan kanssa henkilökohtaisesti.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Niina Tuomola
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8294
Satamakatu 19, RAUMA
Marjaana Vihottula
Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Kiinteistöpalvelut, Matkailuala, Puhtauspalvelut, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7656
Satamakatu 19, RAUMA