Siirry sisältöön

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto, EAT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan ilta-/monimuoto-opintoina. Koulutus koostuu aikaisemmin hankitusta osaamisesta, teoriaopinnoista, verkko-opinnoista sekä muun osaamisen hankkimisesta. Lähiopiskelupäiviä on 1-2 kertaa kuukaudessa osoitteessa Satamakatu 19, 26100 Rauma. Koulutuksen aloitus, kesto ja sisältö on yksilöllinen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) opintojen alkaessa. Koulutusaikaan sisältyy kesä- ja joulutauko. Opetuskieli on suomi.

Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimuskoulutus on maksuton niin työnantajalle kuin työntekijälle. Lue lisää oppisopimuksesta verkkosivuiltamme tästä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan peruskoulutuksen käyneille ja/tai vastaavat tiedot omaaville henkilöille, joilla on vähintään kolmen vuoden työkokemus alalta sekä kokemusta esihenkilötyöstä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehentyön erikoisammattitutkinto tai osatutkinto. Tavoitteena on myös päivittää ja täydentää esihenkilötaitoja, kehittää omaa työtään esihenkilönä ja työpaikan prosesseja.

Sisältö

Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Koulutus koostuu kolmesta pakollisesta sekä valinnaisista tutkinnon osista.

Pakolliset tutkinnon osat:

  • Päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osp)
  • Esihenkilönä toimiminen (60 osp)
  • Asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp)

Valinnaiset tutkinnon osat (30 osp):

  • Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toiminen (30 osp)
  • Kehittämisprojektin toteuttaminen (30 osp)
  • Monimuotoisen työyhteisön johtaminen (20 osp)
  • Ammatillinen tutkinnon osa muusta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta (10-30 osp)

Tutustu tarkemmin tutkinnon perusteisiin tästä(siirryt toiseen palveluun).

Valintaperusteet

WinNovassa on käytössä jatkuvan haun yhteiset valintaperusteet. Opiskelijavalinta tehdään pisteyttämällä hakijat kriteerien perusteella.

Kustannukset

Koulutuksen/tutkinnon hinta 400 € (+ 25,5% alv). Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, tutkinnon näytöt sekä tutkintotodistuksen.

Maksullisissa koulutuksissa viimeisen ilmoittautumis-/hakupäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Mikäli ilmoittautumista ei peruta ollenkaan tai se perutaan koulutuksen aloituspäivänä, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivulla olevasta Hae koulutukseen -​kohdasta. Täytä hakemus huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti.

Hakukelpoisuusvaatimukset:

Kaikki hakemuksen jättäneet hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastatteluajankohta ja -paikka sovitaan hakijan kanssa henkilökohtaisesti.

Yhteyshenkilöt

Marjaana Vihottula

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Kiinteistöpalvelut, Matkailuala, Puhtauspalvelut, Ravintola- ja catering-ala

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7656
Satamakatu 19, RAUMA