Siirry sisältöön

Projektinhallinnan asiantuntija -verkkokoulutus

Hakeutuminen
Työvoimakoulutus
Tutkinto
Liiketoiminnan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Verkkokoulutus
Sijainti
Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
-
Koulutusaika
-
TE-palvelut

Aikataulu ja toteutus

Koulutuksen teoriapäivät toteutuvat verkko-opintoina kehittäen verkkotyöskentelyn ja etätyön edellyttämiä taitoja. Opiskelupäivät toteutetaan kokonasiuudessaan Microsoft Teams:n kautta. Teoriapäivät toteutetaan maanantaista torstaihin ja perjantait ovat pääsääntöisesti etäpäiviä. Teoriapäivien lisäksi koulutukseen sisältyy noin 3 kuukauden työssäoppimisjakso. Osaamisen kehittymistä tuetaan yksilö- ja ryhmäohjauksella. Ohjaukset toteutetaan verkkoyhteyksillä.

Koulutuksen suorittamiseksi tarvitaan opiskelijan itse hankkima työssäoppimispaikka, joka tarjoaa toteutettavan projektin. Työssäoppimispaikka voi olla miltä toimialalta tahansa. Työssäoppimisjakso ja teoriapäivät yhdistetään niin, että kokonaissisältö tukee opiskelijan projektiosaamisen kehittymistä ja liittyy työssäoppimispaikan projektiosaamistarpeeseen.

Koulutuksen alkaessa jokaisen opiskelijan kanssa suunnitellaan opiskelua ja tehdään henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Tutkinnon suoritus/näyttö tehdään ja arvioidaan työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana.

Koulutukseen valituilla tulee olla toimiva verkkoyhteys ja tietokone.

Kohderyhmä

Työttömät tai työttömyysuhanalaiset henkilöt:

Koulutus on työvoimakoulutusta ensisijaisesti työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alaisille henkilöille, jotka ovat halukkaita kehittämään asiantuntijatehtävissä tarvittavaa osaamista.

Hakijalla tulee olla jokin suomalaisen koulutusjärjestelmän mukainen tutkinto suoritettuna. 

Työssä olevat henkilöt:

Kolutukseen voi osallistua myös työssä oleva henkilö. Työssä olevat henkilöt hakeutuvat suoraan vastuuopettajan kautta, ohjeet kohdassa Hakeutuminen.

Tavoite

Työnteko on muuttunut projektiluontoiseksi, joten projektinhallinnan taitoja vaaditaan kaikkialla. Projekti on hyvä työkalu muutoksen määrittelyyn ja toteuttamiseen. Tällä verkkokurssilla otat haltuun projektien läpiviennin suunnittelusta aina lopputulosten arviointiin. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja ja saat mahdollisuuden toteuttaa projektin käytännön työelämässä. Koulutuksen jälkeen sinulla on hyvä käsitys projektin elinkaaren kaikista vaiheista ja niihin liittyvistä johtamiskäytännöistä. Koulutus soveltuu eri toimialan osaajille.

Koulutuksen tavoitteena on oppia yleiset projektityön perusteet, projektimainen ajattelu ja toimintatapa sekä saada valmiuksia asiantuntijatehtäviin. Koulutuksessa opitaan käyttämään yleisimpiä Office-ohjelmia. Lisäksi suoritetaan projektinhallinnan tutkinnon osa. 

Sisältö

Koulutuksen sisältö 16.9.2024-14.2.2025

Lomajakso 23.12.2024-7.1.2025

Työssäoppiminen 4.11.2024-7.2.2025

Valintaperusteet

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelut pidetään  Teams-yhteydellä erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Valintatiedot lähetetään kirjeitse ja ne ovat nähtävillä myös sähköisissä palveluissa www.te-palvelut.fi. Koulutukseen valitaan 12 henkilöä.

Kouluttaja kutsuu koulutuksen aloitukseen.

Kustannukset

Koulutus on opiskelijalle maksuton. Mahdollisten oppikirjojen ym. aineistojen hankkimisesta opiskelijat vastaavat itse.

Lisätietoja

Koulutukseen hakemisesta

Lisätietoja hakemisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saa TE-toimiston Koulutusneuvonnasta puh. 0295 020 702 (ma – pe klo 9.00 – 16.15) ja www.facebook.com/koulutusneuvonta(siirryt toiseen palveluun).

WinNova, Hakupalvelut, puh. 044 455 8500, hakupalvelut@winnova.fi

Koulutuksen sisällöstä

WinNova: Opettaja Maarit Nieminen, puh. 044 4557 424 tai maarit.nieminen@winnova.fi

Hakeutuminen

Työttömät työnhakijat

Koulutukseen haetaan osoitteessa: www.te-palvelut.fi. Koulutuksen hakunumero on 720805.  Haku 29.8.2024 mennessä.

Täytä hakemus huolellisesti ja perustele se hyvin. Koulutukseen valinta perustuu hakemuksessa esitettyihin tietoihin ja haastatteluun.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta reaaliaikaisesti www.te-palvelut.fi(siirryt toiseen palveluun) (oma asiointi -> työvoimakoulutus -> koulutushakemukseni tilanne). Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakeutumislomake.

Omaehtoiset / työssä olevat

Ota yhteyttä vastuuopettaja Maarit Niemiseen, puh. 044 4557 424 tai maarit.nieminen@winnova.fi

Yhteyshenkilöt