Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto
- Hakeutuminen
- Oppisopimus
- Tutkinto
- Ammattitutkinto
- Toteutus
- Monimuoto
- Sijainti
- Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Opiskelu on monimuoto-opiskelua ja toteutetaan oppisopimuksena. Edellyttää, että hakijalla on työsuhde alan toimijaan.
Kohderyhmä
Koulutus on erityisesti suunnattu jo ammatillisen tai korkeakoulututkinnon suorittaneille tai alan työkokemusta omaaville henkilöille. Koulutukseen on mahdollisuus hakea myös ilman ammatillista peruskoulutusta.
Tavoite
Tutkinnon suorittanut voi toimia erilaisten baarien, seurustelu- ja ruokaravintoloiden ja kahviloiden asiakaspalvelutehtävissä.
Baarin osaamisalan suorittanut baarimestari työskentelee erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarien asiakaspalvelutehtävissä.
Ravintolan asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Sisältö
Opintojen keskeinen sisältö muodostuu ravintolan tarjoilutyössä, baarityössä, ruokaravintolatarjoilussa tai kahvilassa toimimisesta. Tutkintoon kuuluu anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevöitymiskoulutus, hygieniaosaamiskoulutus sekä hätäensiapukoulutus.
Kustannukset
Oppisopimuskoulutus on maksuton.
Hakeutuminen
Opiskelijaksi voidaan ottaa hakija, jolla katsotaan olevan riittävät edellytykset tavoitteena olevan osaamisen hankkimiseen tai tutkinnon suorittamiseen.
Opiskelijaksi ottamisessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Valintaperusteissa huomioidaan hakutoive, koulutustarve, alalle suuntautuneisuus ja edellytykset tutkinnon suorittamiseen. Kielitaitovaatimus on B1.1
Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemuksen saavuttua.
Yhteyshenkilöt
Hakupalvelut
hakupalvelut@winnova.fi
044 455 8500
Tiedepuisto 3, Pori
Heidi Raitokari
Lehtori, Elintarvikeala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7820
Tiedepuisto 3, PORI