Siirry sisältöön

Thomas, henkilökohtaisen profiilin analyysi (HPA)

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma / Steniuksenkatu 8, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori / Turuntie 9, Laitila
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Aikataulu ja toteutus

Thomas-analyysin avulla saadaan nopeasti kuva henkilöstä, hänen sopivuudestaan kaavailtuun tehtävään sekä hänen johtamis- ja motivaatiotarpeistaan ja kehitysmahdollisuuksistaan. Analyysimenetelmä on työpsykologisten teorioiden avulla kehitetty käytännön apuväline työkäyttäytymisen erilaisuuden kuvaamiseen.

Thomas-analyysi on nopea, helppokäyttöinen ja luotettava.

Hinta 300 € (+ ALV 24 %)/henkilö, sis. henkilökohtaisen käyttäytymisprofiilin ja palautekeskustelun. Jatkotoimenpiteet hinnoitellaan erikseen.

Tavoite

Sisältö

Itsearviointiin perustuva henkilökohtaisen profiilin analyysi (HPA) auttaa selvittämään omaa toimintatyyliä työssä. Oman toimintatyylin tunnistaminen tuo uusia näkökulmia johtamistaitoihin ja auttaa tuloksellisen vuorovaikutuksen (tai vuorovaikutustaitojen) kehittämisessä. Kaikissa profiileissa on hyvät puolensa, mutta myös kehittämiskohtia. Analyysi antaa mahdollisuuden pysähtyä tutkiskelemaan omaa tapaa reagoida erilaisiin tilanteisiin ja auttaa sitä kautta kehittämään itsetuntemusta.

Ei hyviä tai huonoja tuloksia – vaan erilaisia

Yhteistyökumppaneina:    

Lisätietoja

Thomas Suomi
https://www.thomassuomi.fi/arvioinnit/thomas-hpa/(siirryt toiseen palveluun)

Länsirannikon koulutus Oy WinNova / LoistaWin
Johtamis- ja työyhteisövalmentajat: 
Juha Harikkala, Tamara Palmros-Aalto, Johanna Alanen, Anu Ramberg, Hilkka Kolin, Mari Palojärvi, Satu Hurme-Tikkanen, Susanna Vahteristo

Yhteyshenkilöt