Siirry sisältöön

Turvallisuusalan ammattitutkinto -verkkokoulutus

Hakeutuminen
Omaehtoinen
Tutkinto
Turvallisuusalan ammattitutkinto, AT
Toteutus
Verkkokoulutus
Hakuaika
-
Koulutusaika
-

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat vartijakortilliset henkilöt, joilla on suoritettuna sekä väliaikaisen vartijan että vartijan koulutus. Koulutus soveltuu ensisijaisesti vartioimisliikkeessä työskenteleville henkilöille, jotka haluavat täydentää osaamistaan ja ammattitaitoaan vartijan työssä. Koulutus on mahdollista suorittaa sekä omaehtoisena että oppisopimuksella. Koulutukseen valitulla tulee olla mahdollisuus verkkotyöskentelyyn.

Tavoite

Jäikö turvallisuusalan ammattitutkinto aikanaan kesken? Tai onko sinulla vartijakortit, mutta alan tutkinto puuttuu? Tässä on mahdollisuutesi opiskella tutkinto valmiiksi verkkokoulutuksella omaan tahtiin juuri silloin kun sinulle sopii. Koulutus on rakennettu kokonaisuudessaan verkko-oppimisalustalle ja vain näytöt tulee suorittaa käytännön tehtävissä. 

Kustannukset

Koulutuksen hinta 240 €

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakemus. Koulutukseen hakijat haastatellaan vastaavan kouluttajan toimesta, haastattelu toteutetaan Teams -alustalla. Vastuukouluttaja ilmoittaa hakijalle valintatuloksen haastattelun jälkeen.

Yhteyshenkilöt