Siirry sisältöön

Turvallisuus

WinNovan turvallisuusala järjestää turvallisuuteen liittyvää koulutusta Satakunnan ja Vakka-Suomen alueella. Tarjontamme koostuu yrityksille ja muille toimijoille suunnatusta koulutuksesta sekä turvallisuusalan tutkintoon johtavasta koulutuksesta.

Yrityskoulutuksissa lähtökohta on joko asiakkaan tarpeisiin räätälöity kokonaisuus tai valmiiksi tuotteistettu koulutus. Tutkintoon johtavassa koulutuksessa opiskelumahdollisuuksia antaa turvallisuusalan perustutkinto, vartijan ammattitutkinto, ympäristöhuollon ammattitutkinto, lukkosepän ammattitutkinto sekä turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto.

Tarjonnastamme löytyy myös erilaiset turvallisuuteen liittyvät korttikoulutukset, kuten järjestyksenvalvojan ja vartijan korttikoulutus, voimankäyttövälinekoulutus, AS1- ja tulityökorttikoulutukset, toiminnallinen hätäensiapu, toimisto- ja virastotyön turvakortti, toiminnallinen työturvallisuuskorttikoulutus, sosiaali- ja terveydenhuollon turvakortti ja matkailualan turvapassikoulutus.

Täydennämme jo käynnissä olevia ryhmiä tilanteen ja tarpeen mukaisesti

  • Mikäli et ole varma, mitä tutkintoa haluaisit opiskella, täytä Haku ohjaukseen -lomake ja kirjaa lomakkeelle, mitä ja missä haluaisit opiskella.
  • Otamme huomioon aiemmat opintosi henkilökohtaista opiskelusuunnitelmaa laadittaessa.

Tutustu alan arkeen somessa

Tutustu monipuolisiin mahdollisuuksiin

Kiinnostaisiko Turvaseikkailu?

Haasta porukkasi selviytymään – löytyykö tiimihenkeä? Tutustu WinNovan turvaseikkailuun tästä (YouTube).(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Lisätiedot Vesa Duldin, vesa.duldin@winnova.fi

Alan tutkintojen ePerusteet

Opetushallituksen ePerusteet-palvelussa voit tutustua voimassa oleviin koulutusten opetussuunnitelmiin ja tutkintojen perusteisiin. Katso alan koulutusten ePerusteet tästä:

Ammatillinen perustutkinto
Turvallisuusalan perustutkinto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ammattitutkinto
Turvallisuusalan ammattitutkinto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Erikoisammattitutkinto
Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Haussa olevat koulutukset

Dronekoulutus

Pori, omaehtoinen
Haku päättyy:
Koulutusaika: