Siirry sisältöön

Opiskelijaravintolat / Pori, Ulvila ja Rauma

Opiskelijaravintola Raumalla

WinNovan opiskelijaravintolat Porissa, Ulvilassa ja Raumalla

WinNovan opiskelijaravintoloita ovat Wilkas, Winneri, Wilkku ja Leko Porissa, Metsätähti Kullaalla ja Paussi, Kiikartorn ja Sosteri Raumalla.

Opiskelijaravintoloissa 3.6-5.7.2024 välisenä aikana muutoksia lounasajassa ja osa opiskelijaravintoloista kesätauolla. Tarkemmat tiedot saat opiskelijaravintoloista.
5.7.-6.8. kaikki opiskelijaravintolat kesätauolla.

Lataa puhelimeesi Jamix Menu -mobiilisovellus ja ruokalista.


JAMIX MENU -mobiilisovellus


Käytäntö ruokalistoissa muuttuu keväällä 2023: Jatkossa ruokalistassa julkaistaan ensimmäisenä kasvisruokavaihtoehto ja vasta sen jälkeen toinen lounasvaihtoehto sekä lisäkkeet.


JAMIX MENU on maksuton mobiilisovellus, jonka avulla näet kaikkien sitä käyttävien ravintoloiden ruokalistat suoraan omalla älypuhelimellasi tai tabletilla. Yksityiskohtaisen ruokalistan lisäksi voit tarkastella muun muassa ainesosaluetteloita sekä ravintoarvotietoja.

Lounaaseemme on laskettu päivän lounas ja kasvislounas yhteen. Ravintoarvot ovat vielä viitteellisiä. Osa ravintoarvoista ovat Finelin Terveyden ja hyvinvointilaitoksen ylläpitämä kansallinen koostumustietopankista. Ruokalistan muutokset ovat mahdollisia. Ruokalista avautuu aina kuluvan viikonpäivän kohdalta. Listoja pääsee selaamaan 14 vuorokautta eteen- ja taaksepäin yläreunassa keskellä olevilla nuoli-painikkeilla (eteenpäin >, taaksepäin <).

JAMIX MENU -mobiilisovelluksen voi käydä lataamassa ilmaiseksi eri sovelluskaupoista (App Store, Google Play ja Windows Phone Store).

Ylijäämäruoan myynti opiskelijoille ja henkilöstölle

WinNovan opiskelijaravintoloissa on myynnissä lounaan ylijäämäruokaa opiskelijoille ja henkilöstölle

Ylijäämäruoan myynti:

  • Myytävänä lämpimät lounasruuat ja salaatit.
  • Lounaat myydään ½ litran ja 1 litran rasioissa.
  • Voit tiedustella lounaan päätyttyä, onko ruokaa jäänyt myyntiin ja mihin hintaan.

Pori

Wilkas p. 044 455 7423, Tiedepuisto 3

Rauma

Paussi p. 044 455 7421, Satamakatu 19
Sosteri p. 044 455 7412, Steniuksenkatu 8
Kiikartorn p. 044 455 7394, Suojantie 2 E

Ulvila

Metsätähti p. 044 455 8388, Sahalahdentie 57

WinNovan ruokapalvelun toiminta

WinNovassa ruokapalvelut tuotetaan asiakaslähtöisesti ja omana palveluna. Ruokapalvelun pääasiallinen tehtävä on tarjota opiskelijoille ravintosuositusten mukainen ja maittava lounas viihtyisässä ympäristössä.

Opiskelijaruokailut on järjestetty itsepalvelulinjastoissa. Lounas tarjotaan arkipäivisin ja siihen kuuluu lämmin ruoka, salaatti, raaste, ruokajuoma, leipä ja levite. Päivittäin on valittavana pääruoka-​ ja kasvisvaihtoehto. Keittopäivinä on lisäksi tarjolla jälkiruoka. Ruokapalveluilla on käytössään kahdeksan viikon jaksoilla kiertävät perus-​ ja kasvisruokalistat.

Ruokalistalla on huomioitu käytettäväksi paikallisia ja vuodenaikojen mukaisia raaka-​aineita. Ruokateemat ja suomalaiseen ruokaperinteeseen kuuluvat juhlapyhät (mm. itsenäisyyspäivä, joulu, pääsiäinen ja vappu) näkyvät ruokalistoilla, jolloin tarjotaan arkiateriaa juhlallisempi ateria. 

Ruokalistoja myös kehitetään ja uudistetaan vuosittain. Opiskelijoiden palautteita pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon ruokalistoja ja tuotevalikoimia suunniteltaessa. Ruokalistat ovat esillä JamixMenu-​sovelluksessa ja opiskelijaravintoloiden ilmoitustauluilla.

Tarvittavat erityisruokavaliot valmistetaan, kun opiskelija on toimittanut opiskelijaravintolaan terveydenhoitajan-​ tai lääkärintodistuksen. Myös jatkavat opiskelijat toimittavat todistuksen. Erityisruokavalioisen opiskelijan tulee ilmoittaa ruokapalveluhenkilökunnalle, mikäli hän ei ole tulossa ruokailuun!


WinNovan opiskelijaravintolat

Opiskelijaravintola Wilkas / Pori

Wilkas palvelee opiskelijoita, henkilöstöä ja ulkopuolisia asiakkaita. Viihtyisässä ruokasalissa on 390 asiakaspaikkaa ja se on jaettavissa väliseinällä kahteen osaan tarvittaessa (191 + 199). Opiskelijaravintolassa on käytettävissä 6 itsepalvelulinjastoa, joissa on tarjolla salaatit, lounas sekä kasvislounas. Tilauksesta kokoustarjoiluja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tiedustelut ja varaukset

wilkas(a)winnova.fi (mainitse viestissäsi, että asiasi koskee Opiskelijaravintola Wilkasta)

Opiskelijaravintola Wilkas
Tiedepuiston kampus, WinNova
Tiedepuisto 3, Pori
Ruokapalveluesihenkilö Kari Heino p. 044 455 7413
Opiskelijaravintola p. 044 455 7423

Opiskelijaravintola Winneri / Pori

Winneri palvelee henkilöstöä ja Professorintien opiskelijoita lounaan aikana. Viihtyisässä ruokasalissa on 150 asiakaspaikkaa. Opiskelijaravintolassa on käytettävissä 2 itsepalvelulinjastoa, joissa on tarjolla salaatit, lämmin lounas sekä kasvislounas.

Tiedustelut ja varaukset

wilkas(a)winnova.fi (mainitse viestissäsi, että asiasi koskee Opiskelijaravintola Winneriä)

Opiskelijaravintola Winneri
Tiedepuiston kampus, WinNova
Tiedepuisto 3, Pori
Ruokapalveluesihenkilö Kari Heino p. 044 455 7413
Opiskelijaravintola p. 044 455 7463


Opiskelijaravintola Wilkku / Pori

Wilkussa palvellaan Luuta-Kreetantien opiskelijoita ja henkilöstöä. Ruokailijamäärä ilmoitettava edellisellä viikolla. Viihtyisässä ruokasalissa on 60 asiakaspaikkaa.

Tiedustelut ja varaukset

wilkas(a)winnova.fi (mainitse viestissäsi, että asiasi koskee Opiskelijaravintola Wilkkua)

Opiskelijaravintola Wilkku
Luuta-Kreetantie 1, Pori
Ruokapalveluesihenkilö Kari Heino p. 044 455 7413


Opiskelijaravintola Metsätähti / Kullaa

Metsätähti palvelee opiskelijoita, henkilöstöä ja ulkopuolisia asiakkaita. Viihtyisässä ruokasalissa on 75 asiakaspaikkaa ja ikkunoista avautuu kaunis näkymä Sahalahdelle. Opiskelijaravintolassa on itsepalvelulinjasto, jossa on tarjolla päivittäiset kahvi- ja ruokatarjoilut. Tilauksesta kokoustarjoiluja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tiedustelut ja varaukset

metsatahti(at)winnova.fi

Opiskelijaravintola Metsätähti
Sahalahdentie 57, Kullaa
Ruokapalveluvastaava Katja Viitala p. 044 455 7994
Opiskelijaravintola p. 044 455 8388


Opiskelijaravintola Paussi / Rauma

Paussi palvelee opiskelijoita, henkilöstöä ja ulkopuolisia asiakkaita. Viihtyisässä ruokasalissa on 180 asiakaspaikkaa. Opiskelijaravintolassa on käytettävissä kaksi itsepalvelulinjastoa, joissa on tarjolla salaatit, lounas ja kasvislounas. Tilauksesta kokoustarjoiluja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Tiedustelut ja varaukset

paussi(at)winnova.fi

Opiskelijaravintola Paussi
Satamakatu 19, Rauma
Ruokapalveluesihenkilö Pauliina Siivonen p. 044 455 7403
Opiskelijaravintola p. 044 455 7421


Opiskelijaravintola Kiikartorn / Rauma

Kiikartorn palvelee opiskelijoita, henkilöstöä ja ulkopuolisia asiakkaita. Viihtyisässä ruokasalissa on 186 asiakaspaikkaa. Opiskelijaravintolassa on käytettävissä kaksi itsepalvelulinjastoa lounaalle, joissa on tarjolla salaatit, lämminlounas ja kasvislounas. Lisäksi kahviolinjastossa on tarjolla suolaista ja makeaa välipalaa. Tilauksesta kokoustarjoiluja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Tilojen vuokraaminen

Kiikartornin tiloja voi vuokrata normaalin toiminta-ajan ulkopuolella. Lisätietoja löydät täältä

Tiedustelut ja varaukset

paussi(a)winnova.fi (mainitse viestissäsi, että asiasi koskee Opiskelijaravintola Kiikartornia)

Opiskelijaravintola Kiikartorn
Suojantie 2, Rauma
Ruokapalveluesihenkilö Pauliina Siivonen puh. 044 455 7403
Opiskelijaravintola p. 044 455 7394


Opiskelijaravintola Sosteri / Rauma

Sosteri palvelee opiskelijoita, henkilöstöä ja ulkopuolisia asiakkaita. Viihtyisässä ruokasalissa on 130 asiakaspaikkaa. Opiskelijaravintolassa on käytettävissä kaksi itsepalvelulinjastoa, joissa ​​​​​​​on tarjolla salaatit, lounas ja kasvislounas. Tilauksesta kokoustarjoiluja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tiedustelut ja varaukset

paussi(at)winnova.fi (mainitse viestissäsi, että asiasi koskee Opiskelijaravintola Sosteria)

Opiskelijaravintola Sosteri
Steniuksenkatu 8, Rauma
Ruokapalveluesihenkilö Pauliina Siivonen p. 044 455 7403
Opiskelijaravintola p. 044 455 7412