Siirry sisältöön

Duuniin WinNovasta

Duuniin WinNovasta Thinglink(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tiesithän, että kaikki tutkintotavoitteiset koulutukset sisältävät työpaikalla oppimista koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Oppilaitoksestamme valmistuu vuosittain tuhansia opiskelijoita työelämän tarpeisiin, joten opiskelijoidemme joukosta Sinäkin voit löytää sen oikean tyypin. Oletko kiinnostunut palkkaamaan opiskelijamme oppisopimuksella tai haluatko harjoittelijan tutustumaan yritykseesi? Kesätyöpaikkoja tai yleisesti omaa organisaatiotasi pääset markkinoimaan opiskelijoillemme Pop Up rekry-tapahtuman avulla.  

Ota yhteyttä rekrylomakkeella tai laita sähköpostia  tyoelamapalvelut@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan)

Pop Up rekry -tapahtumalla tavoitat WinNovasta alan opiskelijoita ja pääset kertomaan yrityksestäsi ja sen toiminnasta, sekä voit markkinoida kesätyömahdollisuuksia ja avoimia työpaikkoja edulliseen hintaan (360€ + alv.).  Opiskelijoillemme voit tarjota työssäoppimis-​, keikkatyö-​, kesätyö-​ tai oppisopimusmahdollisuuksia ja lisäät samalla yrityksesi tunnettavuutta alan opiskelijoidemme keskuudessa.  Jos kiinnostuit, ota yhteyttä tyoelamapalvelut@winnova.fi(avautuu uuteen ikkunaan) Tapahtuma voidaan järjestää live -​tilaisuutena kampuksellamme tai Teamsilla verkossa.

Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin:

Työmarkkinatorin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) palvelun avulla voit jatkossa löytää juuri teille sopivan työntekijän, osaajan ja persoonan! Palvelussa voit tarjota opiskelijoillemme työpaikkoja, kesä- tai keikkatöitä, koulutus- tai oppisopimuspaikkoja sekä projektitöitä.

Autamme rekrytointiin liittyvissä asioissa – työnantaja, ota yhteyttä!

Työnantajan RekryPalvelu

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse toimiala/-t jota asiasi koskee (voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon)*
Tehtävän tyyppi (rastita vähintään yksi vaihtoehto)*
Kielitaitovaatimuksemme
Yrityksen nimi
Oma nimeni*
Osoite
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.