Siirry sisältöön

Duuniin WinNovasta

Duuniin WinNovasta Thinglink(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Tarvitsetko apuja rekrytoinnissa? Etsitkö osaajaa lyhytaikaiseen- tai vakituiseen työhön? Oletko kiinnostunut palkkaamaan oppisopimuksella vai olisiko yhteishankintakoulutus esim. rekrytointikoulutus ajankohtainen? Haluatko harjoittelijan tutustumaan yritykseesi? 

Duuniin WinNovasta -kokonaisuudella edistämme työelämän ja opiskelijoiden kohtaamista. Duuniin WinNovasta -palvelukokonaisuuden alle kokoamme erilaisia WinNovan tarjoamia palveluita opiskelijoiden työllistymisen tueksi sekä työnantajille tukemaan rekrytointia.  

Tarjoamme työnantajille rekrytointipalveluita, joihin kuuluvat mm. oppisopimuskoulutus rekytoinnin tukena, Pop Up –rekrytapahtumat oppilaitoksen kampuksilla, yhteishankintakoulutukset (rekry-, täsmä- ja muutoskoulutus)  sekä kansainvälistä rekrytointia.

Tiesithän, että

Tutustu erilaisiin mahdollisuuksiin:

Pop Up -rekry -tapahtumassa tavoitat WinNovasta alan opiskelijoita ja pääset kertomaan yrityksestäsi ja sen toiminnasta, sekä avoimista työpaikoista. Voit tarjota heille työssäoppimis-, keikkatyö-, kesätyö- tai oppisopimusmahdollisuuksia ja lisäät samalla yrityksesi tunnettavuutta
alan opiskelijoiden keskuudessa.

Tapahtuma voidaan järjestää live -tilaisuutena kampuksellamme tai verkossa Teamsilla.

Työmarkkinatorin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) palvelun avulla voit jatkossa löytää juuri teille sopivan työntekijän, osaajan ja persoonan! Palvelussa voit tarjota opiskelijoillemme työpaikkoja, kesä- tai keikkatöitä, koulutus- tai oppisopimuspaikkoja sekä projektitöitä.

Autamme rekrytointiin liittyvissä asioissa – työnantaja, ota yhteyttä!

Työnantajan RekryPalvelu

Täytä lomake, otamme sinuun yhteyttä viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse toimiala/-t jota asiasi koskee (voit valita yhden tai useamman vaihtoehdon)*
Tehtävän tyyppi (rastita vähintään yksi vaihtoehto)*
Kielitaitovaatimuksemme
Yrityksen nimi
Oma nimeni*
Osoite
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.