Siirry sisältöön

NOPSA-opinnoilla jatkokoulutukseen

Eveliina Asuinmaa opiskelee liiketoimintaa WinNovassa Raumalla. NOPSA-opinnot hänellä päättyivät joulukuussa. Eveliinan suunnitelmana on aina ollut jatkaa opintoja. Kun ensimmäisenä opiskeluvuotena WinNovassa kerrottiin NOPSA-opinnoista, hän päätti ottaa haasteen vastaan.

Kuvituskuva koulutarvikkeet. Kuvaaja Jenni Aaltonen.NOPSA-opinnoissa ammatillisen 2. asteen opiskelija suorittaa opintojensa aikana Satakunnan ammattikorkeakoulun avoimen AMKin opintoja 14–18 op ja saa sitten ”pääsylipun” SAMKiin tutkinto-opiskelijaksi samaan tai vastaavaan koulutusohjelmaan. Tämän lisäksi NOPSA-opinnoissa hankittu osaaminen tunnustetaan myös WinNovan perustutkinto-opintoihin. 

Lue lisää Eveliinan NOPSA-kokemuksista opiskelijatarinoista

Nopsa-opinnoilla jatkokoulutukseen – WinNova(avautuu uuteen ikkunaan)

NOPSA-opinnoista lisätietoja
Jatko-opinnot – WinNova(avautuu uuteen ikkunaan)

Eveliinan haastattelu Meillä on töitä -sivustolla
Tule opiskelemaan Winnovaan (meillaontoita.fi)(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)