Siirry sisältöön

WinNova yhteistyöhön Ässien ja Lukon kanssa

WinNova solmii kumppanuussopimuksen 16.12.2021 satakuntalaisten Liiga-joukkueiden kanssa.

Ässien kanssa solmitun kumppanuussopimuksen erityinen pääpaino on Areenan tapahtumiin liittyvien opintopolkujen rakentamisessa, joiden aikana WinNovan opiskelijat pääsevät harjoittelemaan vaativissa käytännön tehtävissä. Yhteistyöhön sisältyy myös Satakunta Sports Academyn kiekkoilijoiden kanssa tehtävän koulutusyhteistyön vahvistaminen. 

HC Ässät Pori Oy ja WinNova yhteistyöhön

Lukon kanssa solmittu strateginen kumppanuussopimus antaa WinNovassa opiskeleville mahdollisuuksia työssäoppimiseen ja oppisopimus -opintoihin Rauman Lukon laajassa toiminnassa. Sopimus vahvistaa entisestään myös juniorikiekkoilijoiden parissa tehtävää yhteistyötä.

Rauman Lukko ja WinNova yhteistyöhön