Siirry sisältöön

WinNovan Kuukauden kumppanina joulukuussa Boliden Harjavalta Oy

WinNovan strategisena kumppanina toimivat yritykset näkyvät WinNovassa myös Kuukauden kumppanuuksina. Joulukuussa 2021 kumppanina on metallinjalostaja Boliden Harjavalta Oy.

Boliden Harjavalta Oy
Tulevaisuuden metalliosaamista monipuoliselle prosessiteollisuuden alalle

Boliden Harjavallan ja WinNovan yhteistyö sisältää esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen järjestämisen, mikä on yksi tärkeimmistä rekrytointitavoista 550 henkeä työllistävälle kuparin ja nikkelin jalostajalle. Lisäksi yhteistyössä järjestetään sekä koulussa että työpaikalla oppimista WinNovan opiskelijoille.

Boliden Harjavalta on vastuullinen, pohjoismainen kuparin ja nikkelin jalostaja. Yritys tuottaa metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulatto on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteita ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Boliden Harjavallan kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Yrityksessä työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. 

WinNovan ja Boliden Harjavalta Oy:n kumppanuustarinasta voit lukea lisää täältä.

Kesätyöhaku käynnistyy 5.12. – Tule mukaan huipputiimiin!
Boliden Harjavalta tarjoaa kesätöitä Harjavallassa ja Porissa yli sadalle monen eri alan osaajalle! Paikkoja on auki mm. tuotannossa, kunnossapidossa, laboratoriossa, tietohallinnossa, talousosastolla, hankinnassa ja tutkimus- ja kehitysosastolla. 

Millaista Bolidenillä on olla töissä? 
Katso video(siirryt toiseen palveluun), jossa prosessinhoitaja, kunnossapitäjä, T&K-insinööri ja laborantti kertovat työstään sekä urapolustaan. Lue lisätietoja ja hae paikkaahttps://www.boliden.com/fi/ura (siirryt toiseen palveluun)  

Tutustu myös Veli-Matin ja Abun opiskelijatarinaan Boliden Harjavallassa.

Bolidenin logo.