Siirry sisältöön

Rauman, Eurajoen ja Porin kesätyötuki WinNovan opiskelijoille

Tytöt lukee

TYÖNANTAJA, EDISTÄ WINNOVAN OPISKELIJOIDEN VALMISTUMISTA TYÖMARKKINOILLE!

Kesä tulee taas. Lyhyellä oppisopimuksella mahdollistat opiskelijoiden opintojen edistymisen myös kesätyössä.

Työnantajan muistilista

Mitä opintoja kesätöihin tuleva nuori voi kesäoppisopimuksella suorittaa?

Kaikille kesätöihin tuleville winnovalaisille opiskelijoille soveltuvia opintoja voivat olla mm.

WinNova vahvasti mukana

Lisätiedot

WinNovan oppisopimuksen info p. 044 455 7500, oppisopimus@winnova.fi

Rauman kaupungin kesätyöpaikkatuki + kesäoppisopimus = työtä ja opintoja

Raumalaisilla vuosina 2003–2008 syntyneillä nuorilla on mahdollisuus saada tukea kesätyöllistymiseen. Kesätyösetelin tarkoitus on avustaa nuorten työllistymistä Rauman alueella toimiviin yrityksiin, yhdistyksiin ja säätiöihin. Kesätyösetelinarvo on 400 euroa. Rauman kaupungin kesätyötuesta löydät lisätietoja osoitteesta https://www.rauma.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyopaikat/kesatyotuki/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja

Eurajoen kunnan kesätyöpaikkatuki + kesäoppisopimus = työtä ja opintoja

Eurajoen kuntaan kesätöihin työllistyvien WinNovan opiskelijoiden kanssa laaditaan lyhyt oppisopimus. Eurajoen kunta on sitoutunut tekemään lyhyen oppisopimuksen niiden WinNovan opiskelijoiden kanssa, jotka työllistyvät heille kesätöihin ja näin mahdollistavat opiskelijan nopeampaa valmistumista työmarkkinoille. Eurajoen kunnalla on myös tarjolla kesätyötukea työnantajille. Lisätietoja Eurajoen kunnan kesätyötuesta: https://www.eurajoki.fi/tyo-ja-yrittaminen/nuorten-tyopaja-nosturi/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja

Porin kaupungin kesätyöpaikkatuki + kesäoppisopimus = työtä ja opintoja

Työnantaja, ole mukana edistämässä WinNovan opiskelijoiden valmistumista työmarkkinoille. Kun teet porilaisen nuoren kanssa kesäoppisopimuksen WinNovan kanssa, saat palkkakuluihin Porin kaupungin kesätyöpaikkatukea. Lisätietoa Porin kaupungin kesätyötuesta: https://www.pori.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/tyollistamisen-tukeminen/kesatyopaikkatuki/(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Lisätietoja