Siirry sisältöön

Kesä- ja heinäkuussa 2024 haussa olevia koulutuksia

Sinivuokko

WinNovasta löydät eri alojen perustutkinnot, ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot sekä monipuoliset täydennyskoulutukset (lyhytkoulutukset sekä kortti-​​​​ ja pätevyyskoulutukset). Tutustu haussa oleviin koulutuksiin.

Haluatko vaihtaa alaa tai täydentää aiempaa osaamistasi – tutustu haussa oleviin perus-​​, ammatti-​​ ja erikoisammattitutkintoihin ja osatutkintoihin. Osan koulutuksista voi suorittaa myös oppisopimuksella töiden ohessa.

Kesä-heinäkuussa 2024 haussa olevat koulutukset ja jatkuva haku

Perustutkintoja

Kaikki jatkuvan haun koulutukset

Ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot

Lyhytkoulutukset sekä kortti-​​ ja pätevyyskoulutukset

Yhtään koulutusta ei löytynyt.

Koulutustarjonnan kokonaisuudessaan löydät täältä.