Siirry sisältöön

Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto

Hakeutuminen
Oppisopimus
Tutkinto
Elintarviketeollisuuden ammattitutkinto, AT
Toteutus
Monimuoto
Sijainti
Satamakatu 19, Rauma
Hakuaika
Jatkuva
Koulutusaika
Jatkuva

Aikataulu ja toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena. Koulutuksen teoriaopetus järjestetään monimuotototeutuksella.

Koulutuksen aloitus non-stop. Koulutuksen kesto ja sisältö on yksilöllinen. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS) opintojen alkaessa. Opetuskieli on suomi.

Oppisopimuskoulutukseen hakevalta edellytetään elintarvikealan työpaikkaa tai työsuhteen alkamista. Työtunteja oppisopimuksen aikana on oltava vähintään 25 h/vk.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu elintarviketeollisuuden alasta kiinnostuneille tai alalla jo työskenteleville henkilöille. 

Ammatillisista perustutkinnoista sekä ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Elintarviketeollisuuden ammattitutkinnosta tutkinnon osia tai koko tutkinto.

Elintarviketeollisuuden ammattitutkinnon suorittanut:

Sisältö

​Elintarviketeollisuuden ammattitutkinnon laajuus on 120 osaamispistettä. Tutkinto koostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista, joiden tarkempi rakenne määräytyy valitun osaamisalan mukaan.

Osaamisalat ovat Raumalla:

Tutustu tarkemmin elintarviketeollisuuden ammattitutkinnon perusteisiin tästä (ePerusteet)(siirryt toiseen palveluun).

Valintaperusteet

Valinnat koulutukseen tehdään hakemuksen ja haastattelun perusteella. 

Kustannukset

Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen sivulla olevasta Hae koulutukseen -​kohdasta. Täytä hakemus huolellisesti. Täyttämällä ja lähettämällä sähköisen hakulomakkeen suostut samalla, että kaikki opiskelijavalintaan liittyvä viestintä tapahtuu sähköisesti. Kaikki hakemuksen jättäneet hakijat kutsutaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään WinNovan Rauman toimipisteessä osoitteessa Satamakatu 19, 26100 Rauma.

Aikataulu:

Haastatteluja suoritetaan non-stop aikataululla. Valintapäätös tehdään viikon sisällä haastattelusta. Loma-aikana hakemusten käsittely voi viivästyä. Koulutuksen aloitus sovitaan yksilöllisesti koulutukseen valittujen opiskelijoiden kanssa.

Hakukelpoisuusvaatimukset:

Yhteyshenkilöt

Marjaana Vihottula

Koulutuspäällikkö, Elintarvikeala, Kiinteistöpalvelut, Matkailuala, Puhtauspalvelut, Ravintola- ja catering-ala

etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 7656
Satamakatu 19, RAUMA