Olutkoulutus ravintola- ja ruoka-alan yritysten ammattilaisille 16h (Tilauskoulutus)
- Hakeutuminen
- Omaehtoinen
- Toteutus
- Päivä
- Sijainti
- Satamakatu 19, Rauma / Tiedepuisto 3, Pori
- Hakuaika
- Jatkuva
- Koulutusaika
- Jatkuva
Aikataulu ja toteutus
Koulutuksen ajankohta ja paikka: Koulutuksen ajankohta sovitaan Tilaajan kanssa.
Koulutus toteutetaan Tilaajan tiloissa Satakunnassa tai WinNovan tiloissa Rauma/Pori.
Kesto: Koulutuksen kokonaiskesto on 16h. Koulutus pidetään katena erillisenä päivänä, 8h/pvä.
Ryhmäkoko: Koulutus voidaan toteuttaa useammalle ravintola- ja ruoka-alan yritykselle yhteisesti, koska
koulutuksen toteuttaminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Maksimi osallistujamäärä koulutukseen on 25 hlöä.
Kohderyhmä
Kurssin kohderyhmänä on ravintola- ja ruoka-alan yritysten henkilöstö.
Sisältö
Ravintola-alan työnantaja, vahvista henkilöstösi oluttietoutta!
Koulutuksen jälkeen oluen valinta ja maun kuvaileminen sujuu luontevasti ja ammattimaisesti.
Koulutuksessa vahvistetaan osallistujien olut tuntemusta ja oluen myyntitaitoja.
Kurssin sisältö:
- Olut tyypit
- Oluen raaka-aineet ja valmistustavat
- Oluen tarjoilu ja lasit
- Olut ja ruoka
- Olut tasting
- Oluen myynti ja säilytys
Kustannukset
Hinta: 550,00 € sis. alv.25,5% / hlö. Hinta alv. 0% 438,00 €
Hintaan sisältyvät tarvittavat raaka-aineet ja materiaalit.
Mahdolliset kouluttajan matkakulut veloitetaan toteuman mukaan.
Koulutuksen toteuttaminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa,
joten koulutus voidaan toteuttaa tarpeen mukaan useammalle yritykselle yhteisenä koulutuksena.
Osallistujamäärä koulutukseen on enintään 25 hlöä.
Lisätietoja
Kiinnostaako tämä koulutus yritystänne?
Ota yhteyttä: tyoelamapalvelut@winnova.fi
Kysy lisää koulutuksen sisällöstä: Niina Tuomola, niina.tuomola@winnova.fi, p. 044 455 8294
Yhteyshenkilöt
Niina Tuomola
Lehtori, Elintarvikeala, Matkailuala, Ravintola- ja catering-ala
etunimi.sukunimi@winnova.fi
044 455 8294
Satamakatu 19, RAUMA